Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Versiyon Alıp Acc. Açamayanlar...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Ayın 30 unda game time card lar piyasaya çıkıyor. Bu tarihten itibaren accountlar game time card lar ile birlikte açılabilecek. Yani kredi kartının yanında bu opsiyon da olacak. Blizz, forumlarda açıkladı bunu...

Daha önceki topiclerde de söylediğim gibi, bunlar sadece bilgilendirme mesajlarıdır. Bana güvenerek hareket etmeyiniz...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Koymayacaktim ama koyayimda artik millet soru sorup durmasin.. Game card'lari siparis edebilmeniz icin US'e kayitli CC gerekmiyor..

Due to some unforeseen systems issues, PayPal is not currently able to accept World of Warcraft payments. However, they are working diligently with us to bring this online as soon as possible.
We are also experiencing a brief supply delay with the retail pre-paid game cards. The game cards will be ready to ship this coming Monday, November 29 and should begin appearing in stores where World of Warcraft is sold shortly thereafter. We apologize for any inconvenience and will provide additional information as soon as it is available.
[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...