Eno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ayın 30 unda game time card lar piyasaya çıkıyor. Bu tarihten itibaren accountlar game time card lar ile birlikte açılabilecek. Yani kredi kartının yanında bu opsiyon da olacak. Blizz, forumlarda açıkladı bunu... Daha önceki topiclerde de söylediğim gibi, bunlar sadece bilgilendirme mesajlarıdır. Bana güvenerek hareket etmeyiniz...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catkapi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Eno olay senle ilgili deil sen aciklamani yapmistin benim olayim farkli diye. Ben burda turkiye kredi karti kullandigini iddia edenlerden bahsediyorum. Kimse seni zan altinda birakmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 farkındayım senin anlatmaya çalıştığını da özelden yağan mesajlar aynı şeyi söylemiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Baal'ın diğer topic'te copy/paste ettiği hata mesajından anladığım kadarıyla, en azından getirtilen kutuların çöpe atılması durumu sözkonusu değil Amerikan CC'niz yoksa. EU'dan pre-order etmekle aynı kapıya çıkıyor (bir miktar ekstra shipping tabii). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ya oyun elınızde ise halen us serverlarında oynama sansınız var 30unda gamecardlar satısa cıkıcak o zaman onu alırsınız öle girersiniz yani yanlış bilmiyorsam bana inanmayın ama araştırın[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Koymayacaktim ama koyayimda artik millet soru sorup durmasin.. Game card'lari siparis edebilmeniz icin US'e kayitli CC gerekmiyor.. Due to some unforeseen systems issues, PayPal is not currently able to accept World of Warcraft payments. However, they are working diligently with us to bring this online as soon as possible. We are also experiencing a brief supply delay with the retail pre-paid game cards. The game cards will be ready to ship this coming Monday, November 29 and should begin appearing in stores where World of Warcraft is sold shortly thereafter. We apologize for any inconvenience and will provide additional information as soon as it is available. [signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 isteyene accountlarini belli bir ucret karsiligi acarim. daha sonrada email ve sifrelerini degistirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahaha millet işin pazarlamasına girişti aslında paticiktada e-bay in türk versionu gibi bişi olsa baya faydalı olur vatana millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ceti nin yaptıgı aslında cok iyi birşey daha hesaplı oluyor ama bnen us serverlarında oynamayı dusunmedıgım için lazım değil ama us de oynamak isteyenler için iyi bir alternatif[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar