Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bişey sorucam beni bi numara aradı. Numara +90 0530 falan ile başlıyo. Daha doğrusu çaldırdı 2 kere. 2.yi çaldırınca aradım karşıdaki bi adam kimin numarası bu falan filan tarzı oyalamaya çalıştı gibi geldi. Böyle başlayan bi numaranın yurtdışı olma ihtimali var mı? Yani girer mi bana faturada ekstradan? Genelde numara kaydetmek zor gelir arkadaşımdır diye geri döndüm ben de babam benim başıma geldi böyle bişey vs vs dedi. Ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yok benim sormaya çalıştığım +90 ile başlayan bi numaranın yurtdışı olma olasılığı var mı? Yani başka bi deyişle atıyorum abdden aranıyorsam +90 dediğimiz +1 e mi dönüşür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 +90 ile başlıyorsa yurtdışı değildir eğer gsm numarasıysa buradan sorgulayabilirsin belki çıkar. http://turktuccar.com/numara-sorgula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar