Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 beyler calıstıgım projede, sms ve mail notifikasyonları istiolar ama baya baya istiyolar atıyorum adama gunde 100 sms 10 mail falan gidicek, 100 kisi online olsa günde.. web e-ticaret projesi bu arada ben daha once hiç bulasmadım buna serverdan atmak mantıklımı bu gibi durumda yoksa özel bil yol teknik izlemeliymiym php-codeigniter ile yapıldı proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Dışardan hizmet alıcan o tarz şeyler için. SMS'ler için GSM operatörleriyle bi görüş derim. Mail için de http://mailchimp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 GSM firmasından mesaj satın alacaklar. Sen de web servisle göndereceksin. Zor birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 oo keyif bana giren cıkan bisi yok ozaman kara kara düşünüodum server patlar catlarmı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 mailchimp çok iyi ve ücretsiz paketini kullanıyoruz, yılbaşı, bayram vs. e-postaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.clickatell.com/ (sms için) Tavsiye ederim, hem fiyatı uygun hazır script ve apileride sunuyorlar. incele biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hea söldim patrona bakıcak fiyatlara anlascak bunlardan biriyle benim kafa cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 clickatell toplu alimda discount yapiyor, uptime i da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar