guvenalkan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Merhaba arkadaslar, yüksek lisans tezim için hazirlamis oldugum bir kripto programim var, 6 güçlü sifreleme yönteminden istediginiz biri ile dosya ya da klasörlerinizi sifreleyebiliyorsunuz, ayrica birdaha geri dönüsümünü istemediginiz dosyalari wipe seçenegi ile kalici olarak silebiliyorsunuz, programim bence sorunsuz çalisiyor, ama birde sizlerin görüslerini almak istiyorum, birde web sayfasi yaptim,http://www.mastercrypt.info.cm/master-crypt.htm Kendi web sayfamdan kripto programimi indirerek inceleyebilirsiniz, yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar, degerli yorumlariniz için simdiden çok tesekkürler... Arkadaslar virustotal taramasinida koyuyorum https://www.virustotal.com/en/file/a153417255a1cbbbdbd148ed25c8b151355fbe2ede412c7ac51d3243fbb230b8/analysis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 cekim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kesin trojen var açmayın dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gercekten bu yuksek lisans tezi mi ? nasi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 valla tarattım cıkmadı bısede vardır belkı benım antivirüsler yeto olabilir bide ne yüksek lisansıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kullandigin sifrelemeyi anlattigin dokuman falan var mi az bucuk merak ettim bu sifreleme islemini. 3DES ve AES disinda sifreleme kullanmadim daha hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 uçar gider bu güvenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar