Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kavga

uncla

Öne çıkan mesajlar

bence artest az bile aldi.

Bu sekilde basketbol degildi itlik yapmaya gelen ben artistim raptan ciktim burda oynuyorum zimbirtilari tamamen uzaklastirilmali bence.

Yaptigi fual direk olarak sakatlamak icindi iyi izleyin kasti durdurmak icin yapilan fualinde bir adabi var cunku.

Ha wallace yapmamasi gerekeni yapip saldirdi ama bu maclarda olan birseyki bunun icin aldigi 6 mac bence cok cok fazla. simdi
biri birine vurdu diye 6 mac alan kac kisi gordunuz siz nba de?

Ha arteste gelince keske omur boyu atilsaydi. Seyirci protestosunu yapar elindeki bardagida atar ha dogrumu tabiki degil ama profesyonellik bunu gormezden gelmedir. Sen gidip hic birseyin yokken hakem masasina yatarsan uerine gelen plastik bardaktan 19 asindaki cocugun ustune olumune saldirirsan ki dunyanin neresinde olsa bu yaptigindan tutuklanmasi lazimdi.( ben anlamadim dangalak amerika polisini niye birakti) Sonra o digerleri nerden geldi saldirdi? Dag basimi orasi?

Su heat taraftariyim detroitide hic sevmem indianayi sempatim vardi bu olaylara kadar kesinlikle david stern az ceza vermis.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 22 Kasım 2004 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle ron artest'a çok sevindim az bile verilmiş,kavgayı başlatan adam b.wallace'da bence sonuna kadar haklıydı adam zaten 1 hafta evvel abisini kaybetmiş maçta kopmuş zaten orda artest geliyor orda ilk sefer normal bi faul gibi gözüksede öyle değil koluna vuruyor adamın bayaa artest dua etsin b.wallace vurmadı sadece itti yoksa düşünemiyorum olacakları :lol:
ölürdü herhalde artest..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal dediklerine katılıyorum sonuna kadar ayrıca artest neden adamın *ötü gider 19 yaşında çocuğa kalkar sıkıyosa orda b.wallace'a bi vursaydı hele böyle bi adam işte b.wallace'a dokunamayıp hıncını 19 yaşında gençten alan bi tip..
ayrıca b.wallace'a verilen ceza bencede çok çok fazla[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 22 Kasım 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl zor olcak anlamadım 6 maç Ben Wallace oynamayınca Detroit playoff dışında mı kalcak zaten Ben Wallace ın sezon başından beri bu maç da dahilse 1 veya 2 maç oynadı diğer maçlarda zaten yoktu[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

bende çekmek istiyorum, sadece izleyebildim ama çekmek lazım.

Arnest sağlam koymuş o şişkoya dedim beyin sarsıntısı geçirdi herif.

Bu arada tüm sezon bilemiyorum ağır gibi 30 maç mantıklısıydı.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç olarak ağır veya değil demek için bir şeyle kıyaslamak lazım ama bunları Amerikan halkı ilk kez görüyor o yüzden ilk bunlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vitae, 22 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
nerden buldun yazsana bızde bulalım

Sitenin içeriğindeki bazı şeyler yüzünden koymak istemiyorum :)
Ayrıca benimki özet versiyonuymuş, tamamını bulan varsa link verebilir mi?[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok.
- Ne demek Şakir'e yok!?
- Yok işte, sen kazana düştün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...