Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kavga

uncla

Öne çıkan mesajlar

said:
Nukem_Verite, 20 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
iyide Detroit bildiğim kadarıyla(gitmedim görmedim ukalalık etmek istemiyorum) suç oranı en yüksek ve en pislik şehirlerden biridir ztn amerikadaki?

Çok ayıp bir kere Detroit in taş gibi Robocop u var neyse Detroit te genelde işçiler yaşıyor çünkü burası Amerikan oto sanayinin kalbi ama suç konusunda pek bir fikrim yok

Bu arada saha kenarlarına genellikle zenginler ve davetliler oturur (bkz Eminem Detroit için , Jack Nicholson Lakers için ...)

Ama Indiana hates Detroit ayrıca Detroit hates Indiana durumu var ayrıca Ron Artest in zaten maçı garantilemişken yaptıkları muhtemelen Detroitlerin sabrtnı taşırmıştır özellikle bunu Ben Wallace a yumruk atarak yapmak düşündürücü[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

kavgayıda izledim biraz önce b.wallace'da hatalıda başta pisliği yapan r.artest bide adama faulü yaptıktan sonra seyircilerin dibinde uzanıyor,tam kaşınan bi adam b.wallace ilk pozisyonda vurmadığına dua etsin artest denen adam ben şöyle sağlam vursaydı düşünemiyorum :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

artest'da nasıl haklı çıktı anlamıyorum yaptığı faul sert bi faul ve onun üstüne gitmiş seyircilerin dibinde uzanmış dalga geçer gibi yatıyor seyircilerden uzak bir yerde durup olayların yatışmasını beklese seyircilerle olan olaylar fln olmazdı,hatalı artest olayın başı o ama adama haklı diyorlar[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 21 Kasım 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
şimdi duydum 3 indiana'lıya bide b.wallace'a süresiz ceza gelmiş nba stüdyo'da duydum..

oha ben wallace'sız bi deatroit.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN..
İzmirin Kralları Göztepe Yalı
Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak.
Madem Türksün Göster Ürksün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Wallace Detroit e bir şeyler olmaz McDyess var , Coleman var , Milicic var va oğlu vbar asıl Indiana ya patladı 3 oyuncuları sakkatı bir de şim di 3 kişi olmayınca iyici rezil olcaklar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

sorusturmalar surerken, Ben Wallace, Ron Artest, Stephen Jackson ve Jermaine O'Neal suresiz olarak uzaklasitirilmis durumda...

Pacers'in ilk 5'i kalmadi ortada[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

eet arkadaslar az once indiana ile yaptıgım tel gorusmesi sonucunda takımın ilk 5'i kalmadıgı icin beni İndiana'ya cagırdıklarını solediler kurtarıcı goreviyle seve seve gelebilecegimi soledım artık beni nba seyredebileceksiniz...

ne mutlu size ehehee :)[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

evet olayı okuduğum kadarıyla artest haklı
şimdi kimler süresiz men aldı ? ben wallace falan noldu ?[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık indiana'yı tutuyorum. Şu kavgayı izleyeyim hele bir.

O seyircilerde çingene ötesiymiş. Yedikleri dayak iyi ders olur, hehe ertesi gün işe gider adam.

ohoereyy Bob naber, of feci dayak yedin. Ama gururumuzsun ?

Evet, nasıl attım ama birayı herifin üstüne arnest midir arnold mudur nedir ? Çok pis rezil ettim herifi...

3 japon bu konuşmanın geçtiği tren vagonu şeklindeki büfeye girer, bar sandalyelerinde oturmakta olan Bob'u görüp, osura osura güler ve dağılmış suratının resmini çekerler ...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...