HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 East: Detroit Pistons vs. New Jersey Nets West: San Antonio Spurs vs. Dallas Mavericks[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 güzellik yeni başlıyo tekrar yazayım da ilgilenen arkadaşlar kaçırmasın : Detroit - New Jersey serisinin ilk karşılaşması bu akşam 20.30 da ntv den canlı yayında[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 East: Detroit Pistons (-) vs. New Jersey Nets (1) Game 1: NJ 76 - 74 Det West: San Antonio Spurs vs. Dallas Mavericks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Çok iyi maç olmadı ama özellikle sonları çok iyiydi maçın. Mehmet nasıl atamadı onu anlamadım. Detroit'te şöyle takımı götürebilecek bir yıldız yok.(Kidd,İverson vb gibi).Oradan kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 go DUNcan go SPURS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 nets'i tutuyorum ama detroit de çıkarsa finale çok üzülmem, o gıcık olduğum ayı oğlu ayı, dikembe mutombonun sayı atamayan versiyonu ben wallace'in Duncan önünde şebek oluşunu izleyecem çünkü o zaman. bi de o herifi sevenler var ya deliriyorum, bu kadar maymun bi herif yok ki. diğer tarafta ise tabi ki spurs'u tutuyorum, ama exel, nash, finley 3ü birarada aynı maçlarda formda olurlarsa gerçekten çok zorlanır SAS. inşallah 4-2 falan geçicez turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mehmet r00kie.Bu tur hatalar yapmasi dogal.Ama Nukem'e katilmiyorum.O pozisyonda cogu oyuncu atardi..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Staradam: İyide Detroit'in bi kalecisi var. Sabo: Maymun olması, sevilmesinin önüne geçmezki. said: Sly-One, 19 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki: mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar mehmet'in hatası kıçını kaldıramaması. çok hantal kalıyo genelde ve savaşçı bi karakteri yok. adam geçtimi bırakıyo izliyo. detroit koçuda ( ismi aklımda değil şu an ) bu yüzden mehmetin kulaklarını çok çekiyo ehea [Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: Sly-One, 19 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki: mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Son saniyede atsa yeneceklerdi.Atamadi yenildiler :)[hline]tHe Original [i]fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 son pozisyonda ilk atış çok zordu tamam ama ondan sora spikerin de dediği gibi ikinci atışta topu kavradı .. benim bile atacağım pozisyonu şanssızlık sonucu o kaçırdı yazık oldu çok üzüldüm kendi adıma[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 7 senedir falan arkadaşlar arasında devamlı basket oynarız, ve emin olun o pozisyon mehmete 10 kere daha gelse 7'sini atar. çünkü zor bir pozisyon değil. Zaten farkındaysanız kendisi de atamadığına şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: hella, 19 May 2003 12:13 tarihinde demiş ki: Staradam: İyide Detroit'in bi kalecisi var. Sabo: Maymun olması, sevilmesinin önüne geçmezki. said: Sly-One, 19 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki: mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar mehmet'in hatası kıçını kaldıramaması. çok hantal kalıyo genelde ve savaşçı bi karakteri yok. adam geçtimi bırakıyo izliyo. detroit koçuda ( ismi aklımda değil şu an ) bu yüzden mehmetin kulaklarını çok çekiyo ehea [Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] ya maymun derken ne biliyim iğrenç bi herif ondan maymun dedim, adam orangutan olduğu için diil yani tek haneli sayi 20 üstü ribaund 3-4 blokluk performansı olan bir center yerine kesinlikle 15 sayı 15 ribaund 2-3 blokluk bi adam oynatırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ayrıca basit bir basket maçı deil mehmetin üstündeki stresi düşünsenize. yanında kenyon martin war bikere onun yanında o işi yapmak zor. sonra abdi ipekçi deilki orası koskoca saha binlerce seyirci war we son saniye. hiç kolay deil. yapabilirdi ewet, yapar da zamanı gelince. ama rookie olmasıyla alakası yok son saniyede o tip atışları çok kişi kaçırabilio.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 eminim mehmete 10 kere gelse o pozisyon 7'sini atar. o boyda bi oyuncu yere düşerken de olsa o basketi yapabilir. yapamaz diye birşey yok yani. her seferinde atması şart diil ama büyük ihtimalle atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: jankis, 19 May 2003 12:27 tarihinde demiş ki: son pozisyonda ilk atış çok zordu tamam ama ondan sora spikerin de dediği gibi ikinci atışta topu kavradı .. benim bile atacağım pozisyonu şanssızlık sonucu o kaçırdı yazık oldu çok üzüldüm kendi adıma[hline]so much to live for so much to die for oke bab[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben olmasam bile fiz in atacağına garanti veririm ;)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Abi detroit ilk maçı verdi fakat geçicek bu turu... Yazın bu söylediğimi bir kenara.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Nukem sana bir tek $ey soyleyecegim. "Sen bu i$i bilmiyorsun."[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 nukeme laf ettirtmem ehe. adam haklı. baskı wardı acaip. orda mehmet 10 taneden 9 unu da atsa da atamadı işte. en önemli etki baskıydı üzerindeki ondan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Eger ustundeki baskidan dolayi en onemli pozisyonlari kaciracaksa oynamasin NBA'da..Hele Playoff'larda o tur pozisyonlar o kadar sIk oluyor ki..Bu bahane degil.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 emredersin... o pozisyonda oyunun Mehmet Okur uzerine kurulmadigini hatirlatiorum. 5 saniyede oyuna sokmak amaciyla verildi mehmet'e mecburen cunku sIkI defans asil skorerlere verilmesini engelledi ve mola hakkida yoktu detroitin biraz supriz oldu Mehmet icinde. Ayrica ilk pozisyondan sonra birazda aceleyle atti ikinci atisi... kacirdi olur boyle seyler macin kaybedilmesinde suc mehmet'te degil oyunda dakikalar boyunca saha ici basket yakalayamayan takimin butun elemanlarinda. Tam dakikasini hatirlamiorum ama konferans finali gibi macta 5 dakkadan fazla saha ici atis sokamazsan kaybetmeye mahkumsun zaten...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 +log10[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bi basket atmak/atamamak bu kdar mı tartışılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dallas dün gece san antonio yu 113-110 mağlup etti deplasmanda ve ilk maçı kazanarak saha avantajını da eline geçirmiş oldu serinin 3. maçı cuma gecesi cumartesi sabahı 04.30 da ntv den naklen duyurulur[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar