Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA: Playoffs 2003 Conference Finals

HellHound

Öne çıkan mesajlar

East:

Detroit Pistons vs. New Jersey Nets

West:

San Antonio Spurs vs. Dallas Mavericks[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

nets'i tutuyorum ama detroit de çıkarsa finale çok üzülmem, o gıcık olduğum ayı oğlu ayı, dikembe mutombonun sayı atamayan versiyonu ben wallace'in Duncan önünde şebek oluşunu izleyecem çünkü o zaman.
bi de o herifi sevenler var ya deliriyorum, bu kadar maymun bi herif yok ki.

diğer tarafta ise tabi ki spurs'u tutuyorum, ama exel, nash, finley 3ü birarada aynı maçlarda formda olurlarsa gerçekten çok zorlanır SAS. inşallah 4-2 falan geçicez turu
Sosyal ağlarda paylaş

Staradam: İyide Detroit'in bi kalecisi var.

Sabo: Maymun olması, sevilmesinin önüne geçmezki.

said:
Sly-One, 19 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki:
mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

mehmet'in hatası kıçını kaldıramaması. çok hantal kalıyo genelde
ve savaşçı bi karakteri yok. adam geçtimi bırakıyo izliyo. detroit koçuda ( ismi aklımda değil şu an ) bu yüzden mehmetin kulaklarını çok çekiyo ehea

[Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hella, 19 May 2003 12:13 tarihinde demiş ki:
Staradam: İyide Detroit'in bi kalecisi var.

Sabo: Maymun olması, sevilmesinin önüne geçmezki.

said:
Sly-One, 19 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki:
mehmet hata mı yaptı ? ben görmedim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

mehmet'in hatası kıçını kaldıramaması. çok hantal kalıyo genelde
ve savaşçı bi karakteri yok. adam geçtimi bırakıyo izliyo. detroit koçuda ( ismi aklımda değil şu an ) bu yüzden mehmetin kulaklarını çok çekiyo ehea

[Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]

ya maymun derken ne biliyim iğrenç bi herif ondan maymun dedim, adam orangutan olduğu için diil yani
tek haneli sayi 20 üstü ribaund 3-4 blokluk performansı olan bir center yerine kesinlikle 15 sayı 15 ribaund 2-3 blokluk bi adam oynatırım daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca basit bir basket maçı deil
mehmetin üstündeki stresi düşünsenize.
yanında kenyon martin war bikere onun yanında o işi yapmak zor.
sonra abdi ipekçi deilki orası koskoca saha binlerce seyirci war we son saniye.
hiç kolay deil.
yapabilirdi ewet, yapar da zamanı gelince. ama rookie olmasıyla alakası yok son saniyede o tip atışları çok kişi kaçırabilio.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 19 May 2003 12:27 tarihinde demiş ki:
son pozisyonda ilk atış çok zordu tamam
ama ondan sora spikerin de dediği gibi ikinci atışta topu kavradı .. benim bile atacağım pozisyonu şanssızlık sonucu o kaçırdı yazık oldu
çok üzüldüm kendi adıma[hline]so much to live for
so much to die for
oke bab[hline]eeh eytere be!
Sosyal ağlarda paylaş

emredersin...

o pozisyonda oyunun Mehmet Okur uzerine kurulmadigini hatirlatiorum. 5 saniyede oyuna sokmak amaciyla verildi mehmet'e mecburen cunku sIkI defans asil skorerlere verilmesini engelledi ve mola hakkida yoktu detroitin biraz supriz oldu Mehmet icinde. Ayrica ilk pozisyondan sonra birazda aceleyle atti ikinci atisi... kacirdi olur boyle seyler macin kaybedilmesinde suc mehmet'te degil oyunda dakikalar boyunca saha ici basket yakalayamayan takimin butun elemanlarinda. Tam dakikasini hatirlamiorum ama konferans finali gibi macta 5 dakkadan fazla saha ici atis sokamazsan kaybetmeye mahkumsun zaten...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...