Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 moba mı w3 tarzı mı tam emin değilim facebook advertten tıkladım çoluk çocuk dolmadan oynanır mı ? http://tr.playpw.com/
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 tamam oyun benim için bitti oynamayn fsdfdsfdsf
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 1 ay oynadim ... Sistemleri şöyle farkli ; Sabit yetenekler disinda oyuncular da kahramanlara yetenek ekliyor . Çoğu pasif stat veren toplam 36 yetenek alma hakkiniz var . Bir kahramana verdiginiz nadir bulunan bir yetenegi baska bir kahramana eklemek isterseniz elinizi cebinize atmaniz gerekiyor . ceptelefon ile alisveris kolayligi var . Kahraman mac yaptikca seviye atliyor .Bununla bonus stat alabiliyorsunuz . Kale gelistirme kısmı cok sıkıcı . Zeka ile bonus alan bir yeteneginiz varken baska bri de kuvvet ile bonus aliyor . Tek bir stat a yuklenirseniz diger stat ile bonus alan yetenek işe yaramaz oluyor . Alisilmis dota turevleri gibi degil . Rating sistemi sayesinde seviyenizdeki oyuncularla muhattap oluyorsunuz . Turk oyuncu sayisi az oldugundan rus arkadaslarla kapisacaksiniz . Cok azı ingilizce biliyor sinyal ile iletisim kurmak yetiyor bana . Mac esnasinda takimdakilerden biri oyun alani denilen basedeki binaya girip bildiginiz ayni renkten balonlari patlatma oyununu oynuyor . odul olarak takim arkadaslarina degerli scrollardan yolluyor . :s Canta item vb yok burda . kazandiginiz exp ile yetenek veya vendorlardan scroll, potion aliyorsunuz o kadar . Last hit var , deny yok Yoruldum yazmaktan . Denemek isterseniz Kuunkhaai oyundaki rumuzum .
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://media.sinematurk.com/person/4/0c/b34661bfc1c5/3155_1.jpg
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu arada google a kahraman yazınca hep pkklı fotosu çıkıyor
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 lvl aldikca otomatik artan statlar , sahip oldugunuz yeteneklerinizin degeri ile orantili olarak arttigi icin kredi kartini sık kullananlara avantaj saglayan sistemleri var
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Base de birisi balon patlatmaca oynuyormuş. Çok sağlammış. Bu balon patlatmayı oynamak için şimdi oyunu indiriyorum :P.
Öne çıkan mesajlar