forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 nedir ne değildir mühendis alıyorlar mı ben de bilmiyorum azcık web sitesine baktım bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ÖSYM said: Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi (60 soru); Türkçe Okuduğunu Anlama, Türkçeyi Doğru Kullanma, Sayısal İlişkiler, Sanat, Çağdaş Yazın, Ulusal ve Uluslararası Güncel Sorunlar, Alan Bilgisi Testi (75 soru); Türk Kamu Yönetiminin İşleyişi ve Sorunları, Türkiye’nin Siyasal-Toplumsal-Ekonomik İşleyişi ve Sorunları, Uluslararası İlişkiler ve Örgütler Sınav içeriği böyleymiş. Eğer yukarıdaki konulara özel bir ilgin yoksa, ilgili siyasal, kamu, uluslararası ilişkiler, iktisat, işletme, sosyoloji vs. mezunları varken şansın düşük alsalar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ne ki bu okul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Yüksek Lisans Programlarına Giriş Sınavı Bu arada geçen yıl programa 220 kişi alıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar