Katibim Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya bu volkswagen in kendi üretim yerinde ne kadar bunu bana öğrenebilirmisin ? RCD 510 ve RNS 510 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Rcd 510 300 tl falan ebay.de de, ama takilir mi gumruge ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Yazış, 78EUR fiyatla gönderir misiniz de. Ben Asus Xonar STX ses kartını öyle aldım ve koca kutu postacı tarafından bana getirildi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi takılır. kan alırlar bak o fiyata inanmaz memur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu güncelliim. RCD 510 aldım taktım bugün. Montaj için 200 tl fiyat çeken oldu ahasfsadhgre. Yutuptan dash removal videosunu izleyip direk kendim hallettim, 10 dk sürmedi. rcd 310'dan sonra direk konsolun havasını değiştirdi. Seneye de rns 510 bulup alıcam bakalım, bu 1 yıl idare etsin sdf. Bosch üretimi alet olduğu için geri vites kamerası desteği var. Bakınıyorum ama tr de hep rgb çıkışlı kameralar var. Dönüştürücüleri de ebayde fln 80 dolares. Son 2 aydır mayışı teknolojiye yatırmaya başladım sdfgsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 RNS 510 elimde mevcut depoda öyle duruyor. Scirocco için almıştım sonra satıp mini cooper aldık eşime. 1.750 TL'ye satarım. 80GB dahili hdd side mevcut. (60 da olabilir) Güncel türkiye haritalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 1.400'e piyasada var aynısı. O fiyata gitmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sequo versiyonu ne rns'in? ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 1.750 tl verdim hiç arabaya takmadım piyasa fiyatını bilmiyorum daha düşüğe vermem ileride vw falan alırsam ona takarım direk np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 miniyi ben alcam sdf sen tut elinde de, vw almazsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kolaya kaçma esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Esh said: miniyi ben alcam sdf sen tut elinde de, vw almazsın artık Kanka tutuyorum mayısa kadar süren var :) Mayısda Evoque alcam Semaya onu istiyor:) Mayısa kadar almadın başka birinin yari olur artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Subat-mart arasi bi donemde alirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hahaha ben golf ü sattım be :D İbiza var bende ama ona da olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar