Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RCD 510 yada RNS 510 Almanya

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar

Konu başlığında da belirttiğim gibi RCD 510 veya RNS 510 teyplerin Türkiye deki fahiş fiyatlarından bıktım

Acaba bildiğiniz Almanya da sahibinden.com gibi sitelerde bu cihazın fiyatları ne kadar ?

Ve Türkiyeden bu cihazları sipariş etsem gümrüğe takılırmıyım ?

saygılar...

Not: Rcd 510 Doğuş oto satış fiyatı 3.200 TL
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka, onda hemfikiriz :) biz sürekli mal yaptırıp kendimiz getirdiğimiz için çözüm ortaklarımız var. onların vesilesiyle bulmuştuk o teybi zaten ama 1 sene oldu hala çalışıyo, en ufak bir problemi yok. belirli bi kullanıcı kitlesi olup, adı sanı duyulmuş bi teyp seçmek şart.

türkiyede hala android teyp yok sanırım ama yurtdışında yaygın olarak tercih edilmeye başlandı. yinede çok araştırmak şart :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ebay.de baktiysan kullanilmislari 350-400€ arasi gidiyor.
Benim merak ettigim hangi arabaya takican bunu? Benim passat 2006'ya bundan takmak istedim, cikan masrafi beni bayagi asti.
Sirf radyoyla bitse, gateway falan bir sürü sey degismesi gerekiyormus. Onlarin fiyati da 200-300€ civarlarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

akinci said:

Ebay.de baktiysan kullanilmislari 350-400€ arasi gidiyor.
Benim merak ettigim hangi arabaya takican bunu? Benim passat 2006'ya bundan takmak istedim, cikan masrafi beni bayagi asti.
Sirf radyoyla bitse, gateway falan bir sürü sey degismesi gerekiyormus. Onlarin fiyati da 200-300€ civarlarinda.

Ya benim araç Golf 6

Bu rcd 510 lar direk cuk diye oturuyor kendim bile montajı yapabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Selam arkadaşlar

Konu başlığında da belirttiğim gibi RCD 510 veya RNS 510 teyplerin Türkiye deki fahiş fiyatlarından bıktım

Acaba bildiğiniz Almanya da sahibinden.com gibi sitelerde bu cihazın fiyatları ne kadar ?

Ve Türkiyeden bu cihazları sipariş etsem gümrüğe takılırmıyım ?

saygılar...

Not: Rcd 510 Doğuş oto satış fiyatı 3.200 TL

gümrüğe takılsa da %20 vergi ödeyip alırsın gümrükte asılı kalmaz ürünün,ama özel kargo ile sipariş etmemeye özen göster,çılgın gibi masraf cıkarıyorlar PTT de öyle bir durum yok sadece vergi
Sosyal ağlarda paylaş

akinci said:

Sende o zaman rcd 310 var, direk cikart tak kodunu gir bitti.
Benim sansim yok yav ben de öyle kolay olsaydi direk alicaktim :(

Bu arada Temmuza kadar beklerim dersen gelirken getiririm :)

Selam yer olarak nerdeysin ve bulunduğun yerde ne kadar bu teyp :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...