Katibim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Selam arkadaşlar Konu başlığında da belirttiğim gibi RCD 510 veya RNS 510 teyplerin Türkiye deki fahiş fiyatlarından bıktım Acaba bildiğiniz Almanya da sahibinden.com gibi sitelerde bu cihazın fiyatları ne kadar ? Ve Türkiyeden bu cihazları sipariş etsem gümrüğe takılırmıyım ? saygılar... Not: Rcd 510 Doğuş oto satış fiyatı 3.200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Selam, Gayet güzel takılırsın :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gelen biri varsa aldır, 100 euronun üstünde mal her türlü takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ya bu almanyada sahibinden.com tarzında bi site biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.ebay.de/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Selam, Yani... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 rcd alana kadar zenec alırsın o fiyatlara. hatta ortağım 7" android teyp getirmişti çinden. 3g, gapps vs her şey vardı. araştırmadan gidip rns veya rcd alma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Selam, Ben adam gibi bir üretim ürün alma taraftarıyım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 mutlaka, onda hemfikiriz :) biz sürekli mal yaptırıp kendimiz getirdiğimiz için çözüm ortaklarımız var. onların vesilesiyle bulmuştuk o teybi zaten ama 1 sene oldu hala çalışıyo, en ufak bir problemi yok. belirli bi kullanıcı kitlesi olup, adı sanı duyulmuş bi teyp seçmek şart. türkiyede hala android teyp yok sanırım ama yurtdışında yaygın olarak tercih edilmeye başlandı. yinede çok araştırmak şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Selam, Android teyp yerine tableti al tuttur daha iyi yahu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sahibinden.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Artık online radyo olayına geçilmesi lazım arabalarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ya arkadaşlar volkswagen ların bir kötü huyu var kendi sistemine tanımlı bir teyp almazsan ses sistemi 1/4 kalitesine düşüyor ayrıca radyosu net olarak çekmiyor Ha bide dokunmatik ekranı 1 sn geç algılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ortağım passatta kullanıyo dediğim modeli :) iyi amfili bi teyp alırsan orjinalden aldığından daha iyi ses alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ebay.de baktiysan kullanilmislari 350-400€ arasi gidiyor. Benim merak ettigim hangi arabaya takican bunu? Benim passat 2006'ya bundan takmak istedim, cikan masrafi beni bayagi asti. Sirf radyoyla bitse, gateway falan bir sürü sey degismesi gerekiyormus. Onlarin fiyati da 200-300€ civarlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 akinci said: Ebay.de baktiysan kullanilmislari 350-400€ arasi gidiyor. Benim merak ettigim hangi arabaya takican bunu? Benim passat 2006'ya bundan takmak istedim, cikan masrafi beni bayagi asti. Sirf radyoyla bitse, gateway falan bir sürü sey degismesi gerekiyormus. Onlarin fiyati da 200-300€ civarlarinda. Ya benim araç Golf 6 Bu rcd 510 lar direk cuk diye oturuyor kendim bile montajı yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sende o zaman rcd 310 var, direk cikart tak kodunu gir bitti. Benim sansim yok yav ben de öyle kolay olsaydi direk alicaktim :( Bu arada Temmuza kadar beklerim dersen gelirken getiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Katibim said: Selam arkadaşlar Konu başlığında da belirttiğim gibi RCD 510 veya RNS 510 teyplerin Türkiye deki fahiş fiyatlarından bıktım Acaba bildiğiniz Almanya da sahibinden.com gibi sitelerde bu cihazın fiyatları ne kadar ? Ve Türkiyeden bu cihazları sipariş etsem gümrüğe takılırmıyım ? saygılar... Not: Rcd 510 Doğuş oto satış fiyatı 3.200 TL gümrüğe takılsa da %20 vergi ödeyip alırsın gümrükte asılı kalmaz ürünün,ama özel kargo ile sipariş etmemeye özen göster,çılgın gibi masraf cıkarıyorlar PTT de öyle bir durum yok sadece vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 trt bandrol vergisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ha bu frekans muhabbetinden dolayı di mi o? onu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sahibindende dolu var abi rns rcd, oraya bakın. ve sakın çin malı necvox lara falan para vermeyin. ben yaptım o mallığı tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Peku birine gelirken getirtsek de hop hemserim demezler di mi? Bi de rcd 310 u cikarip rns 510 takabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 akinci said: Sende o zaman rcd 310 var, direk cikart tak kodunu gir bitti. Benim sansim yok yav ben de öyle kolay olsaydi direk alicaktim :( Bu arada Temmuza kadar beklerim dersen gelirken getiririm :) Selam yer olarak nerdeysin ve bulunduğun yerde ne kadar bu teyp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 SeaGle said: Peku birine gelirken getirtsek de hop hemserim demezler di mi? Bi de rcd 310 u cikarip rns 510 takabiliyo muyuz? RCD 310 varsa direk takiliyor. Sadece radyonun kodunu girmek mi okutmak mi ne gerekiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Katibim said: Selam yer olarak nerdeysin ve bulunduğun yerde ne kadar bu teyp :) Ben Hannover'de kaliyorum. Ama zaten alirken Ebay'den alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar