Cacik Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 i7 950 x58 sabertooth hd6870 sapphire 6 gb gskill 1600mhzde CL7 ram 1002faex wd 1tb caviar black kasa haf922 psu thermaltake toughpower 850w + işlemci soğutucu bloğu thermalright venomous x + ekstra işlemci fan akasa venom bütün olarak satıyorum , fiyat önerilerine açığım. Kadıköy'de elden bile teslim edebilirim. fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 8 exalted 5 gcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 güzel sistem. şimdi araştırmacılardan fiyatlar duyalım ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hdd yok mu edit: varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 satış nedeni? kasa kaç watt sessiz çalışabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 biri lütfen fiyatları çıkartsın :D (alışveriş siteleri de kapandı işyerinde lol) bir de şu ekran kartı ile ilgili yorum alabilir miyim? nvidia kullandım hep, hiç bilmiyorum bunun karşılığı nedir nvidia de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 güzel sistem 6870 her oyunu çalıştırır ama fazla bir performans beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 o zaman kart düşük kalmış sisteme göre_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kart i7nin yaninda sonuk kaliyo biraz ama her oyunu her sey acik rahat oynatir guzelmis sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 forgiver said: satış nedeni? kasa kaç watt sessiz çalışabiliyor mu Vaktim hiç yok artık oyun vs oynamak için , ek olarak macbook air'im var oda hafif işleri hallediyor sıkıntı çıkarmıyor. 850watt Soğutucu bloğu ve venom fana baya bi para vermiştim , rpm'i istediğin kadar aşağı çekebiliyorsun sıcaklık sorun olmuyor , ses de olmuyor doğal olarak , tabi illa hafif ses geliyor kasadan , bi macbook air değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ekran kartını ayrı sat, o sistemi alan adam o ekran kartını istemez çoğu zaman daha kolay satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben bu parcalari teknofiyat tan falan aratip bulamadim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Biri fiyat verse gücüm yeter mi görücem de yok arkadaş... ilk defa kimse parça parça dökmüo. Buldum!! satan kişi 5.000 tl isterim dese herkes düşerdi "saçmalama onun burada 12 taksitli fiyatı hede hödö" diye :D Ayrıca evet ben de alsam ekran kartını kenara atarım yedek diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 1300 tl çalışır helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 özelden teklif sundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 vay vaaay. ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 DeathLord said: Ekran kartını ayrı sat, o sistemi alan adam o ekran kartını istemez çoğu zaman daha kolay satarsın. Şuan için bütün kasaya teklifler geldi, hani ekran kartı düşük kalmış diyorsunuzda , gayet yüksek ayarlarda 1080p de oynadım oyunları şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı, illa yetmez o kart diyenlere crossfire aparatı flnda var, kutularıyla vericem bütün parçaları. Teklifleri birkaçgün değerlendiricem , sonra anlaştığımız kişiyle irtibata geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben olsam 1300e düşünmeden satardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Adam profesyonel satıcı çıktı bu arada. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Heyena için kefil olurum ben iyi bir arkadaştır. Sorunsuz alışveriş yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Cacik said: DeathLord said: Ekran kartını ayrı sat, o sistemi alan adam o ekran kartını istemez çoğu zaman daha kolay satarsın. Şuan için bütün kasaya teklifler geldi, hani ekran kartı düşük kalmış diyorsunuzda , gayet yüksek ayarlarda 1080p de oynadım oyunları şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı, illa yetmez o kart diyenlere crossfire aparatı flnda var, kutularıyla vericem bütün parçaları. Teklifleri birkaçgün değerlendiricem , sonra anlaştığımız kişiyle irtibata geçeceğim Tabi ki cikar talip cok iyi sistem, ama dengesiz toplanmis oyun amacliysa ekran karti düsük seviye kalmis, e is amacli desen ona da ekran karti yüksek olmus. Düsük diyince bunu yetersiz olarak alma caktigin islemcinin dengi o ekran karti degil benim söyledigim bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Güzel sistem ama makinayı toplayan sistemin hakkını vermemiş nedir abi o kablo yumağı insan biraz kamufle eder kabloları ,böle sistem görünce gidip kabloları düzenleyesim geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hala devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 1.300tl tek fiyata dönmüştür, daha aşağısını teklif etmeyiniz, teslim kadıkoyde herhangi bi cafede denettirerek yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar