Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık i7 Sistem [Kasa]

Cacik

Öne çıkan mesajlar

i7 950
x58 sabertooth
hd6870 sapphire
6 gb gskill 1600mhzde CL7 ram
1002faex wd 1tb caviar black
kasa haf922
psu thermaltake toughpower 850w

+ işlemci soğutucu bloğu thermalright venomous x
+ ekstra işlemci fan akasa venom

bütün olarak satıyorum , fiyat önerilerine açığım.
Kadıköy'de elden bile teslim edebilirim.

fotolar

Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

satış nedeni?
kasa kaç watt
sessiz çalışabiliyor mu

Vaktim hiç yok artık oyun vs oynamak için , ek olarak macbook air'im var oda hafif işleri hallediyor sıkıntı çıkarmıyor.

850watt

Soğutucu bloğu ve venom fana baya bi para vermiştim , rpm'i istediğin kadar aşağı çekebiliyorsun sıcaklık sorun olmuyor , ses de olmuyor doğal olarak , tabi illa hafif ses geliyor kasadan , bi macbook air değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biri fiyat verse gücüm yeter mi görücem de yok arkadaş... ilk defa kimse parça parça dökmüo.

Buldum!! satan kişi 5.000 tl isterim dese herkes düşerdi "saçmalama onun burada 12 taksitli fiyatı hede hödö" diye :D

Ayrıca evet ben de alsam ekran kartını kenara atarım yedek diye sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Ekran kartını ayrı sat, o sistemi alan adam o ekran kartını istemez çoğu zaman daha kolay satarsın.

Şuan için bütün kasaya teklifler geldi,

hani ekran kartı düşük kalmış diyorsunuzda , gayet yüksek ayarlarda 1080p de oynadım oyunları şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı, illa yetmez o kart diyenlere crossfire aparatı flnda var, kutularıyla vericem bütün parçaları.

Teklifleri birkaçgün değerlendiricem , sonra anlaştığımız kişiyle irtibata geçeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

DeathLord said:

Ekran kartını ayrı sat, o sistemi alan adam o ekran kartını istemez çoğu zaman daha kolay satarsın.

Şuan için bütün kasaya teklifler geldi,

hani ekran kartı düşük kalmış diyorsunuzda , gayet yüksek ayarlarda 1080p de oynadım oyunları şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı, illa yetmez o kart diyenlere crossfire aparatı flnda var, kutularıyla vericem bütün parçaları.

Teklifleri birkaçgün değerlendiricem , sonra anlaştığımız kişiyle irtibata geçeceğim

Tabi ki cikar talip cok iyi sistem, ama dengesiz toplanmis oyun amacliysa ekran karti düsük seviye kalmis, e is amacli desen ona da ekran karti yüksek olmus. Düsük diyince bunu yetersiz olarak alma caktigin islemcinin dengi o ekran karti degil benim söyledigim bu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...