knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya feci uykum var benim de 6 saat ayakta kalmanın hesabını yapıyorum. elimde absolut mandrin var, kola var bi de nescafe var napıyım? =P ha trük kahvesi de var...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 adam belli uyumuş sesi çıkmıyo[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 mastürbasyon yap.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: chrounos, 25 Kasım 2004 02:27 tarihinde demiş ki: mastürbasyon yap. Oha direk konuya girseydin kaynak önerseydin falan :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yok arkadaşlar uyumadım, bi arkadaş odasına çağırdı anlattı falan iyi geldi eheh. Ya bu 2 gün uyumam imkansız. Bugün, tam 12 saat sonra Social and Politic Sciences midterm ü var. Ve ben size bu başlığı açtığımda 1000 sayfadan daha fazla okunacak şey vardı. Ve ben başlamamıştım. Şimdi idare ederim, çalışmaya devam. Yarın da English Research Paper deadline ı ve ben daha database search yapmadım. Eğer bu 2 günden birinde uyursam, o derslerden birinden kalıcam direk o demek oluyor yani. Ve ikisi de 3 kredi. Her şeyi son güne bırakmanın cezasını çekiyorum şu an kısaca. Ve içtiklerim yüzünden gözümü kapatamayacak kadar zindeyim, ama vücudum ölüyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok sps 2kredi. özetleri okumadan önce çık dısarı şort tişört bi ic'ye koş kendine gelir vücudun da =P[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Penth sabah okula giderken bi eczaneye uğrayıp seni ayakta ve dinç tutabilcek bişi olup olmadığını sor. benim kardeşime bir içecek vermişler (tipi normal bi birayı andırıyor), maltlı falan bişiylerdi ismi, ve yeni kalkmış gibi oldum diyordu. içinde ne var bilmiyorum ama ilaç sınıfında değil sanırım. ha bi de tadı bok gibi diyordu.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Kasım 2004 05:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o poşette satılan kahvelerden al. kutu kola al. yarısına kadar iç. sonra içine kahveyi boşalt ve ağzını kapat kolanın çünkü çok köpürücek. sonra da onu iç. 1 gün uyumicaksın. ama o 1 günden sonra 16-17 saat falan uyursun tahminim. uzun yol kamyon şöförlerinin böle yaptığını duymuştum bi kaç kamyonculuktan taxiciliğe geçiş yapmış adamdan[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Rahan, 25 Kasım 2004 05:46 tarihinde demiş ki: Penth sabah okula giderken bi eczaneye uğrayıp seni ayakta ve dinç tutabilcek bişi olup olmadığını sor. benim kardeşime bir içecek vermişler (tipi normal bi birayı andırıyor), maltlı falan bişiylerdi ismi, ve yeni kalkmış gibi oldum diyordu. içinde ne var bilmiyorum ama ilaç sınıfında değil sanırım. ha bi de tadı bok gibi diyordu. Abi ilaç karıştırınca sakat olur ya, sonra bayılıp da sınavı kaçırırsam krize girerim euhe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: odchu, 25 Kasım 2004 01:05 tarihinde demiş ki: sonra böyle sınava gireceksen kolay gelsin... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben napıyım abi kader utansın[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar