Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yaw bu kapıyı nasıl açıcam? Sanırım içeride NAthaniel'in eşyaları var... Ama ne yaptıysam açamadım lütfen hatırlayan varsa....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben hatırlıyorum. senin bulunduğun odanın sağında mezar gibi bir oda vardı. işte o odanın sol duvarında bir gizli kapı var. o gizli kapıyı açıyorsun. sonra lightning makinesini ve aynaları ayarlıyorsun, lightning o mezar odasına girecek şekilde. lightning odadaki aynadan sekiyor. gizli kapıdan geçiyor, senin resimdeki odaya geliyor ve aynaya çarpıyor. ahanda kapı açıldı. gerisi sana kalmış..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eywallah çok sağol geçtim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar