Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ehuehueee :lol: ahhahh *!sandalyeden düşer*[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ra_d gördün mü bak sana demiştik alma diye :) gerçi ben o zmanlarda yoktum ama bi gün ruyamda görmüştüm bu olayı yapma demiştim *!uykusu geldiği için saçmalar*[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ahah süper konuymuş valla eski topicler ayrı güzel yani tadından yenmiyor :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hoca zaten sirf ipneligine curve e girsin millet döt olsun die 24 vermistir[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu ortalama meseleside ayrı bi konudur aslında. Çan eğrisimi deniyor o meseleye? hani herkes 60 alsa bi kişi 65 alsa sadece 1 kişimi geçiyor? bizim üniversitede allahtan böle bişey yok. vizelerin %40 ı finalin %60 ı toplanıyor 60 ı geçtin mi olay bitmiştir. negzel.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bizde de çan eğrisi yok. fakat sanırım çan eğrisinde sınıf ortalamasının standart sapması alınıyor. ve ortalama - st. sapma minimum geçme notu oluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
odchu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fizban, 28 Kasım 2001 20:07 tarihinde demiş ki: zed haklı. hem ben 2 yıl sonra üniversiteye girecem, benim ortalamamı da etkiler kesin bu, etkilemese de sorun değil, ban leyelim, eheh[hline]city sick. somethings wrong in it. brick by brick. perfectly nothing and sick hey gidi be, 2 sene sonra sınava gircem falan .. aHh ünii .. gençliğimi yedin ulenn.nn :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 abi bizim bölümde çalışmazsan kalıyosun ya çok boktan bişey.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orda da aynısı fakat bizim bölümlerde kolay derslerden BB almama gibi bir ihtimalin yok. çan eğrisinde var.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 50 üzerinden 49 aldım ben de =) Kutlarım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sopalayın bunnarı... 100 uzerinden 43 aldım mutluyum :)..(ortalama 50)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh bende sazan gibi atlamisim neyse yukseltmeye 3 donem once aldigim ama umudumu kestigim numericten top cekmisim bende bir seyler var bende ama nasil top cektim anlamadim
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Gunn, 29 Kasım 2001 00:04 tarihinde demiş ki: Gördüğüm kadarıyla aynı civarda notlar alıyoruz. Tek sorun bizimkiler hala 100 üzerinden değerlendirmeye devam ediyolar.[hline] :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tam calculus midterminden patlamışken bu topic uplanırmı yaa[signature][hline]"Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?" sorusu benim için bir anlam kazandı artık.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 50 üzeirnden 13 aldım peh![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1.5 sene olacak daha hiç bir sınavdan tap olamadım ne beceriksiz adamım ben..[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Öne çıkan mesajlar