Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ehuehueee :lol: ahhahh *!sandalyeden düşer*[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ra_d gördün mü bak sana demiştik alma diye :) gerçi ben o zmanlarda yoktum ama bi gün ruyamda görmüştüm bu olayı yapma demiştim *!uykusu geldiği için saçmalar*[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ahah süper konuymuş valla eski topicler ayrı güzel yani tadından yenmiyor :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hoca zaten sirf ipneligine curve e girsin millet döt olsun die 24 vermistir[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu ortalama meseleside ayrı bi konudur aslında. Çan eğrisimi deniyor o meseleye? hani herkes 60 alsa bi kişi 65 alsa sadece 1 kişimi geçiyor? bizim üniversitede allahtan böle bişey yok. vizelerin %40 ı finalin %60 ı toplanıyor 60 ı geçtin mi olay bitmiştir. negzel.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bizde de çan eğrisi yok. fakat sanırım çan eğrisinde sınıf ortalamasının standart sapması alınıyor. ve ortalama - st. sapma minimum geçme notu oluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fizban, 28 Kasım 2001 20:07 tarihinde demiş ki: zed haklı. hem ben 2 yıl sonra üniversiteye girecem, benim ortalamamı da etkiler kesin bu, etkilemese de sorun değil, ban leyelim, eheh[hline]city sick. somethings wrong in it. brick by brick. perfectly nothing and sick hey gidi be, 2 sene sonra sınava gircem falan .. aHh ünii .. gençliğimi yedin ulenn.nn :P[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 abi bizim bölümde çalışmazsan kalıyosun ya çok boktan bişey.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 orda da aynısı fakat bizim bölümlerde kolay derslerden BB almama gibi bir ihtimalin yok. çan eğrisinde var.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 50 üzerinden 49 aldım ben de =) Kutlarım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sopalayın bunnarı... 100 uzerinden 43 aldım mutluyum :)..(ortalama 50)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh bende sazan gibi atlamisim neyse yukseltmeye 3 donem once aldigim ama umudumu kestigim numericten top cekmisim bende bir seyler var bende ama nasil top cektim anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Gunn, 29 Kasım 2001 00:04 tarihinde demiş ki: Gördüğüm kadarıyla aynı civarda notlar alıyoruz. Tek sorun bizimkiler hala 100 üzerinden değerlendirmeye devam ediyolar.[hline] :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tam calculus midterminden patlamışken bu topic uplanırmı yaa[signature][hline]"Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?" sorusu benim için bir anlam kazandı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 50 üzeirnden 13 aldım peh![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 1.5 sene olacak daha hiç bir sınavdan tap olamadım ne beceriksiz adamım ben..[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar