Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 ewt sonuçlar açıklandı ve benim numaramın yanında 24 yazıyodu.hemen belirtiyim sınav 25 üzerinden değerlendiriliyor.sora benim sınıfım bana daldı."nie ortalamayı yükseltiyon" die.sonra bi haber aldık bütün mühendislik fakültesinde benden daha yüksek alan yokmuş.sonra elektronik müh. sınıfı gelip gene bana daldı"hayvan herif bu kadar yüksek alınırmı!" die.acayip mutlandım yane.sizinle payalşayım istedim. *hala kendisinin birinci olduğuna inanamaz.ama sora chok çalıştığını ve hakkı olduğunu düşünür ;-)* :-)[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 woa helal.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 *sırtını sıvazlar* aferim ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Bu kadar yüksek not bizim fakülteyi bile etkiler! Dalın arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 hmm. qui haklı olabilir. bizide etkileyebilir. bence banlayalım.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Tabi ya fakülte olayınıda aşıp borsayı düşürür. Dolar zaten sinek geçse artıo, kesin fırlar yine. Böyle politika dengelerine sahip bi ülkede başka bi sonuçta muhtemelen KKTC'nin kaybedilmesi olur. Hatta "24 almış" söylentisi "Amerika daha çok asker istiomuş" haline gelir bakanlığa gidene kadar, orayada gider 10 20 kişi daha. Kimbilir belki... aiskdmvkvadoıewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 niye 25 diil de 24 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 hatta biz de zamanında başarılı idik, bunun başarısı şimdi bizimkileri de gölgede bırakmıştır, dalın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 hatta biz de zamanında başarılı idik, bunun başarısı şimdi bizimkileri de gölgede bırakmıştır, dalın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 said: Zed, 28 Kasım 2001 18:46 tarihinde demiş ki: niye 25 diil de 24 ? Oha curve 12!!! Daha naapıyım :-)ehe!!![hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Zaten ben calculus'un hastayısıyım, bu sene 3 üncü defa aynı dersi alıyorum ve gene ortalamanın altında seyrediyorum Ama bütün üniv'e mal olmuş bi dersden bu kadar yüksek almak, helal yani Ha bide 25 diil, de 24 almak çok uyuz bişidir, Çünkü tam notlar asla curve'e dahil olmaz. Ama onlardan bi not eksiği direk curve'e yansır. Walla sizdekiler ne yapdı bilmem ama , bizim ünivde böyle bi güzellik yapsa idin bunu anlatcak kadar yaşamazdın :p[hline]I wield the darkness itself ! Not mere shadows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 tek kelime diyorum "hayvan" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Gördüğüm kadarıyla aynı civarda notlar alıyoruz. Tek sorun bizimkiler hala 100 üzerinden değerlendirmeye devam ediyolar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Bu arada hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Başkent Univ.-Bilg. Müh.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Eheuh bizde tap yapana bir acaip gözle bakılır çünkü kişi acaip kasma yeteneğine sahiptir(Millet sınıfı geçmek için gecesini gündüzü harcıyorda:)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2001 Bizde 100 alanı çan eğrisine katmıolar sanırım. Dövmiyelim diye heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyWay Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 hehe bende okul birincisiyim, benide tebrik edin lutfen :) Saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2001 ben sana tap olamassın demedim, ben sana adam olamazsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 AL işte bizim ortalamayı etkiledi bile adam :(([signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zed ve ölümcül yorumları said: Zed, 28 Kasım 2001 18:46 tarihinde demiş ki: niye 25 diil de 24 ? said: Zed, 30 Kasım 2001 02:13 tarihinde demiş ki: ben sana tap olamassın demedim, ben sana adam olamazsın dedim. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 adam aklımı aldı resmen 25 üzerinden 24le bu olaya yeni bir boyut katiyim arada geçen sene fizikten 100üzerinde 99 alarak tarije geçmiştim :) edit://24 yazdım zannediyodum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 25 Kasım 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 künk diye girdiniz tabi 2001 konusuna DEHHEYT[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada 25/25 değil.24/25 öyle olsa curve katılmazdı.oda bi sorun olmazdı.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aferin aferin iyi calis ilk donemleri yuksek tut ozellikle bilg muhte bak abine ilk donemler s.cti simdi her dersten top cekiyor ama yukselmiyor ortalama:) Hep derim caliscaksan ilk donemler calisican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar