Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 evin 2.arabaya ihtiyacı olmasından dolayı,eşime 2004 boya,değişen v.s olmayan bir araç aldım,opel corsa 1.4 twinport lpg li,otomatik vites,tabii bunun otomatiğine ustam bayağı kızıyor,manyakmısın alınırmı,çok arıza yapıyor,v.s robotik şanzuman mı ne dedi,hem düz,hem triptronik,hem otomatik,bende biliyorum triptronik hepsini kapsıyorda:D vitesleri atarken,bir ara boşluk oluyor resmen o da çok hoşuma gitti yani:D sizce nasıl olanınız varmı,tavsiye edermisiniz,kafam karıştı lan,satıp başka bir araç da alabilirim. bu arada arabistan da kadınlar araç kullanabiliyormu? esprisi ve buna benzer espri yapmayın irica ediyorum.saygılar sevgiler ifinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 konu hakkında opel marka araç alacak kadar bilgiliyseniz bu forumda tavsiyede bulunabilecek seviyede biri yoktur, güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 opel saglam arac /summon cairne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Opel'e gelince, arkadasim Easytronic'li Astra'sini sattigi gun gobek atmisti. Sikintili bir sanziman, ancak seven de var sevmeyeni de cok. Diger triptronicler gibi degil, egimde arabayi tutmuyor, geri kaciriyor mesela. Manuel'lere lafim yok, uzun sure kullandik biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ben de corsa kullanıyorum da tabi pek bi alakasız. Manuel ve 2011. Ben de sorunlu olduğunu duymuştum otomatik şanzımanın. Yaşarsanız bi sorun hiç düşünmeden satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 2 yıldır easytronic kullanıyorum, en ufak bi falsosu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mercedes otomatik var bende de,geri kaçırışı,ara vererk vites atması acayip hoşuma gitti:) corsanın,bide az yakıyo namıssız lpg de süper valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar