swarthy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Evet Konuda Belirititgim Gibi bunlardan Çok Farkllı bişey Olmasını İStiyorum... Örnegin Bye Yazmasını. Yada Bir Yerin İçinden Çıkıyormuş Gibi Gorunmek ? Nasıl Yapabilirm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gidecegin yerin -30 derece altına inceksin sonrada nudgeup loopu yapcaksın p.s: 30u tahmini verdim sen gözükmicek yere kadar inersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 loop nasıl yapılır?[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Valla Bir Scp şeklinde YAzarsanız sevnirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 invisden çıakren yanda bi gate yaratıyom içinden geçince invis off ve gaate gidiyo invis olurkende yanda bi gate çıkıyo içiden geçince invis oluyom plevel checkli açtırmakta account checkli güsel bi sistemim var.. ama SÖLEMİCEM :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aslında yerin 20 derece altına inip , bu dereceyi yavaş yavaş arttırıcaksın. -19 -18 -17 -16 -15 ... -5 den sonra da fire column lar çıkıcak yanından durmadan. Vay be ne hayalgücü ama :)[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 fastreload süper bi fikir rc 4.0.2 de while loop u var. araştırırsanız çok kolay kurabilirsiniz şahsen hasta bişey yapmayı düşünüyorum :)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yapın da yayınlayın ben timerlı bişi düşünmüştüm 55i üstünde çalıştıım için on timer da src.nudgeup komutunu vercek ama sonra 1 saniyede 1 kez çıkarsa çok komik olur die düşündüm vede 2 veya 3 itemla çıkalabilinirse çıkılır yada sphere.ini den saat ayarlarını değiştircen artık senin bilcein iş biraz zahmetli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 timer = 1/64 :)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 :D anca öle ama napak artist olcaqsaq :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok denedim vakit kaybı bu :) 3 item equip ettirdim ama o endam yok öyle seri bi çıkış yok beğenmedim :)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya Arkadaşlar Şu yazdıgnız Şeyleri Paylaşırsanınız Sevnirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kendin macro yapcan o zmn :) macroman rulzzzzzzzzz phauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya kullan i_Fx_hebele leri bitsin işte napcan yerden çıkartıp :) ille istiyorum dersen al :P [function simon_effect] src.invis src.newitem i_yerden_cikma src.act.equip src.act.timer 1/5555 src.newitem i_yerden_cikma1 src.act.equip src.act.timer 1/5555 var.efectp src.nudgedown 20 [itemdef i_yerden_cikma] name pazarlamaci weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip return 1 On=@Timer timer 1/1000 if ( != ) cont.nudgeup else remove endif return 1 [itemdef i_yerden_cikma1] name pazarlamaci weight 0 id i_gold type t_eq_script layer layer_special On=@UnEquip return 1 On=@Timer timer 1/1000 if ( != ) cont.nudgeup cont.effect i_fx_firesnake,30,0,2 else remove endif return 1[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aheah çok iyi :=)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar