Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben kutusu mutusu yanımda olsa direk gidecem iş çıkışı da evde şimdi eve git al sora git falan uzun iş. kutusunu cartını curtunu arabaya koycam bu hafta içi bi gün gidicem :D onun süresi 30 gün dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bir üst modelle değişim yaparlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok ki ellerinde, olsa ben razıyım. hatta şunu da buldum şimdi yeni gelmiş heralde vatana, eğer geri alırlarsa direk bunu alcam aynının i7 ve G645 lisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1 hafta olması lazım koşulsuz iadenin süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yoo koşulsuz iadeyi demiyorum, ayıplı üründen bahsediyorum, bide o koşulsuz iade mesafeli alış sözleşmelerinde yani netten falan alınca ben direk mağazadan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar