Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mazlum Aksu

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

solcusun kürtsün diye kimsenin askerde öldürüleceğini sanmıyorum, en fazla çok göze battıysan askerliğin biraz daha zor geçer, ne bileyim 100 200 daha fazla komando dansı yaparsın, daha fazla sürünürsün vs ama öldürülmek nedir. bu olayda saklanan bir şeyler var ama cinayet olduğunu sanmıyorum. birinin silahını alıp vurmuştur kendini, silahı alınan yanmasın diye g3le vurdu demişlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi neyini sanmıyorsunuz bizzat askere giden arkadaşlarımdan dinlediğim üzere askerde canının çöpten daha bir fazla değeri yok. karda kışta fırtınada otobüsün tekerleğine zincir takmadan ,keskin ve dar virajlı dağ yollarından, virajlarda kaya kaya otobüsle bir otobüs dolusu adam taşıyan bir kurum bu. sonunda otobüsteki askerler isyan etmeye başlayıp inmek isteyince komutan da oturun yerinize ölürsek beraber ölücez gibi saçma bir laf edebiliyor. bizzat arkadaşımdan dinledim. sonra sağda solda oğlunuz bize emanet, askerler bizim milli velinimetimizdir gibi iki yüzlü reklam yapıyorlar bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

ama orada,türk askerleri uçakla,kürt askerleri cemseyle taşınmıyor,herkes tıklım tıklım taşınıyor,kürdü,türkü,arabı,acemi

ktm ler vardır mesela,kabul toplanma merkezleri,mahşerin provası gibi,o nasıl bir manzaradır ya rabbi,kollar bacaklar,vücudlar hep birbirine karışıyor:D
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Vidar said:

solcusun kürtsün diye kimsenin askerde öldürüleceğini sanmıyorum.

solcuyu kürtü vatan haini olarak görüp ölümüne nefret eden insanlar var. asker ortamında kaza şu bu deyip öldürebilecek insanlar da var.

bi de bu da doğru. sanki türk insanı çok aklı başındaymış gibi konuşuyorsunuz da sokakta bile bu adamı bulursun sırf kavga çıksın diye milletin kafasına izmarit adan, geçerken omuz atan falan bol miktarda ego problemi olan insanla dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

abi neyini sanmıyorsunuz bizzat askere giden arkadaşlarımdan dinlediğim üzere askerde canının çöpten daha bir fazla değeri yok. karda kışta fırtınada otobüsün tekerleğine zincir takmadan ,keskin ve dar virajlı dağ yollarından, virajlarda kaya kaya otobüsle bir otobüs dolusu adam taşıyan bir kurum bu. sonunda otobüsteki askerler isyan etmeye başlayıp inmek isteyince komutan da oturun yerinize ölürsek beraber ölücez gibi saçma bir laf edebiliyor. bizzat arkadaşımdan dinledim. sonra sağda solda oğlunuz bize emanet, askerler bizim milli velinimetimizdir gibi iki yüzlü reklam yapıyorlar bir de.

evet her bir askeri özel helikopterle çıkarmalıydı dağa siz de haklısınız.
Sosyal ağlarda paylaş

otobüsün tekerine, virajlarda kaymasın diye zincir takmak uzay teknolojisi değil.

Ya da çok dar viraja gelince biz inip yürüyerek geçelim diyen askerlere "ölürsek beraber ölücez" dememek için atom mühendisi olmak gerekmiyor.

saçmalamakta üstünüze yok.
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay önce üniversiteden mezun olmuş adamı alıp ilk gününde bu hale mi sokmaya çalışıyorsun adamı? ona sordun mu "kendi hayatlarına günlük hayatlarından daha az değer vermeleri" için adamların hayatlarını gerçekten riske atıp atamayacağını? bu kadar da koyunluk olmaz kusura bakma. ben canımı çöpte bulmadım, hele ki bütün savaşların 2-3 büyük devletin çıkarlarına hizmet ettiği bir çağda kahramanlık ülkeyi kurtarma gibi hikayelere karnım tok benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

2 ay önce üniversiteden mezun olmuş adamı alıp ilk gününde bu hale mi sokmaya çalışıyorsun adamı? ona sordun mu "kendi hayatlarına günlük hayatlarından daha az değer vermeleri" için adamların hayatlarını gerçekten riske atıp atamayacağını? bu kadar da koyunluk olmaz kusura bakma. ben canımı çöpte bulmadım, hele ki bütün savaşların 2-3 büyük devletin çıkarlarına hizmet ettiği bir çağda kahramanlık ülkeyi kurtarma gibi hikayelere karnım tok benim.

kesinlikle katılıyorum.ne kadar çabuk unuttunuz cephaneliğin patlamasında ölen 25 şehiti.ki çoğu daha 2-3 günlük askerdi üstüne üstlük kısa dönem senden benden (bu memleketi yönetenlerden 10 kat) daha akıllı,tahsilli,vizyon,kültür sahibi adamlar yitip gitti :(
daha neden öldükleri bile tam anlamıyla belli değilken neyse konu daha başka yerlere çekilmesin ama ben bu ülke için artık hele son yaşananlardan sonra kılımı kıpırdatmam artık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...