Soris Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nevin de steroid olduğu o kadar belli ki söylüyordum ben hep zaten tipinden belli bunda steroid var diye millet gülüyordu öyle bir kas olamaz yani.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Llama said: futbola bir el atsalar neler çıkıcak kim bilir Çıkmadı mı sanki abi. Hemen üstünü kapattılar.
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Soris said: Nevin de steroid olduğu o kadar belli ki söylüyordum ben hep zaten tipinden belli bunda steroid var diye millet gülüyordu öyle bir kas olamaz yani. Anavar, winstrol gogo :D
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi matematik olimpiyatlarinda cocuklara soru veren kuzey koreliler gibiyiz ya millet bakip bakip guluyor ben de bunu gordugumde kuzey koreye gulmustum avrupali da buna bakip yazik sporcu yetistiremedikleri icin dopingle birinci olmaya calisiyorlar deyip uzuluyor
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Soris said: Nevin de steroid olduğu o kadar belli ki söylüyordum ben hep zaten tipinden belli bunda steroid var diye millet gülüyordu öyle bir kas olamaz yani. sfdafsa harbiden buneymis lan http://www.itusozluk.com/image/nevin-yanit_425126.jpg
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Soris, biz okuldan gelirken mahallede eosfmanla dolasıp çekirdek yiyen cocuk
Soris Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ya abi alakası yok bizde spor yapıyoruz sonuçta sporcu değiliz ama o kadar anlayalım doğal bir kas gelişimi yok yani bunu spor yapmış birisi direk anlar kim steroid kullanıyor kim kullanmıyor.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 said: İddiaların aksine olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in numunelerinde doping çıkmadı. Ama milli atlet için tehlike başka... Türk spor kamuoyu, dün milli atletler hakkında ortaya atılan şok bir iddiayla sarsıldı. Posta gazetesinin haberine göre Dünya Anti Doping Ajansı (WADA) Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği’ne (IAAF) bir yazı göndererek aralarında 1500 metre olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin, 60 metre engelli Avrupa şampiyonu Nevin Yanıt ve 3 bin metre engelli Avrupa şampiyonu Gülcan Mıngır’ın da olduğu dünya genelindeki sekiz atlette doping maddesine rastlandığını bildirdi. Radikal'den Efkan Bucak'ın haberine göre iddiaların aksine milli sporcunun numunesinde doping maddesine rastlanmış değil, yalnızca biyolojik pasaportundaki değerlerde sapmalar mevcut. Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve Dünya Anti-Doping Ajansı (WADA) da Aslı’dan savunma istiyor. Konuyu açıklamak için önce biyolojik pasaportun ne olduğunu belirtmek gerekiyor Biyolojik pasaport, bir sporcuya düzenli olarak yapılan testler neticesinde elde edilen birçok değerin toplandığı dosya. Yani sporcunun biyolojik yapısının haritası. Bu uygulamayla birlikte dopingli madde değil, dopingli maddenin etkileri aranıyor. Zira doping sektörü artık o kadar gelişmiş durumda ki, yasaklı bir ilaç kandan tamamen çıksa da etkilerini uzun süre devam ettirebiliyor. Biyolojik pasaport uygulamasıyla bu durumun önüne geçiliyor. Bununla birlikte dudakta uçuk çıkması gibi basit bir hastalık bile biyolojik pasaport değerlerini değiştirebiliyor. Bu nedenle sporcuların böyle durumları raporlandırıp sunması gerekiyor. ‘Geçerli savunma yapın’ Alptekin’in durumuna dönecek olursak; WADA’yla bu sıkıntının 2012 yılının son aylarından bu yana yaşandığı öne sürülüyor. Zaten Alptekin, altın madalya kazandıktan sonra hiçbir yarışa katılmadı. İddiaya göre Alptekin, biyolojik pasaportundaki sapmalar konusunda savunmasını yaptı ancak WADA bunu kabul etmeyerek “Geçerli bir savunma yapın” uyarısında bulundu. Eğer Aslı Çakır Alptekin, değerlerdeki değişim hakkında ikna edici bir savunma yapamazsa ömür boyu atletizmden men edilebilir zira milli atlet 2004’te Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası sonrasında da dopingli çıkmış ve iki yıl men cezası almıştı. Böyle bir durumda Alptekin’in olimpiyat madalyası geri alınıp ikinci olan Gamze Bulut’a verilebilecek. Bekele’yi hatırlattı Aslı Çakır Alptekin’in bu durumu, bir diğer milli atlet Alemitu Bekele’ninkine benziyor. Bekele de tüm doping testleri negatif çıkmasına karşın biyolojik pasaportundaki değer sapmaları sonrası, doping yaptığı kanaatiyle 4 yıl ceza almıştı. Hatta TAF, sporcusunun testlerinin negatif olduğunu belirtip, kan değerlerine göre ceza verilmesinin insan haklarına aykırı olduğunu öne sürse de IAAF oralı olmamıştı.
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SeaGle said: Llama said: futbola bir el atsalar neler çıkıcak kim bilir Çıkmadı mı sanki abi. Hemen üstünü kapattılar. şike ile ilgili demiyorum zaten yurt dışı olayları yüzünden bunlar çıkıyor yurtiçi atletizimi bisikleti futbolu yada ney neyse hepsinde doping var
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.ntvmsnbc.com/id/25439965/ IAAF sözcüsü test sonuçlarını Türkiye Atletizm Federasyonu’na ilettiklerini ve sporcuların kendilerini aklayana dek atletizmden men edildiklerini açıkladı. Her iki sporcu da ülkemizde düzenlenecek akdeniz oyunlarının kadrosuna alınmamışlardı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yazıklar olsun....akıllarını silkeleyeyim bunların. lan ortada süreyya ayhan örneği var. tepeye çıkarttılar ve nasıl yere çakıldı?görmediler mi? yazıklar olsun!!!!
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 2-3 kere kolumu kırıp 2 kere de araba çaprmasaydı çok iyi koşardım ben
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Cons said: steroid basmayı bile bilmiyolar ya Dogru tespit.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 nevin yanıt'ın a numunesi + çıkmış o %99 patladı. aslı da süreç uzun sürecekmiş ama o da patlayacak gibi.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Cuce said: gümüşü de baska türk altetin kazandığı musabaka bide. bokunu cıkardılar artık bu işin. baya bi anlamı kalmadı su memlekette sporcu olmanın bizimkilerin hatası zamanlamayı ayarlıyamamaları. olimpiat sporcularının %80 inde doping var en az . aksini düşünüyorsanız izlemeyin. 16-17 yaşında koşucu kızlar da dahi var yani bu gayet normal ve gereklilikmiş gibi algılanıyor.
Öne çıkan mesajlar