octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Slm herkese öncelikle bunu açacak başka bi bölüm bulamadım paticikte herneyse sorunumu anlatıorum :( ya ben bi kaç virüs girmiş die internetten çeşitli spyware silen programlar çektim ( Spysweeper, Spybot - Search and Destroy ) şimdi bunların ikisiyle scan ettikten sonra bulduğu herşeyi sildim bilgisayarı tekrar açtığımda ne quick launch teki herhangi bir şey nede herhangi bir program çalışıo, sadece klasörlere bakabiliorum ve My Computer'ın adres cubuguna www.vsvs.com yazarak internete ulaşabiliorum. Şimdi spybotla yaptıklarımı şans eseri backuplarını geri alabildim ama hiç bi program açılmadıı için spysweeperı açıpta backup yapamıorum, bu programları açmaya çalışırken şu errorla karşılaşıyorum: "this file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association Folder Options control panel." Aynı zamanda biligsayar açıldığı zamanda şu errorla karşılaşıyorum: "Cannot find the file '/idlist (sayıları hatırlamıorum) 9318, :D" ne start/run/cmd.exe , regedit.exe ne de dier hiçbirşeyi çalıştıramıyorum :( format at demeyin çünkü kaybedemiyecek kadar fazla şeyim var şu anda :( İşletim sistemi : Windows Xp professionel sp1 yüklü snrm hatırlamıorum : Lütfen yardımcı olun :( tşkrlr... not: system32 klasörümün içinde explorer.exe yok ama ctrl+alt+delete yaptıımda explorer.exe var ?! [signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 24 Kasım 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj octopus tarafından 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj octopus tarafından 24 Kasım 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bence önemli dosyaları yedekleyip format at. fazla başın ağrımadan problemden kurtulursun.. format atıp yeniden kurmakta max 1,5 saat sürer[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tmmda şu anda benim pc de yedeklemem gereken yaklaşık 10-15 gb lık dosya var ?! ve benim pc de cd-writer yok networkten yollamam lazım saatlerimi alır hatta nerdeyse günler :([signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 c ve d sürücün varsa d ye at bütün önemli dosyalarını c ye format at sonra windowsu tekrar c ye kurarsan pek bi problem olmaz.Ben hep öyle format atarım:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 öle olsa keşke : tek sürücü olarak açmıştım pff yardım :([signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 arkadaşının birinden hdd'sini ödünç iste, jumperlarını çıkartıp kasana bağla. sonra oraya aktar bilgilerini. daha sonra kendi diskini formatla. sonra tekrar kurup yedeklediklerini alırsın. fazla zamanını almaz[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 windows xp cd'imi de bulamıorum valla çok kötü durumdayım arkadaşlar yardımcı olun ya :( :([signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 görev yöneticisinin ekran görüntüsünü koyarsan daha bir yardımcı olabiliriz. onu görmeden tek önerim; bilgisayar açılırken (hdd gördükten sonra) f8'e bas güvenli kipte aç, geri almadan devam edicen mi? derse "hayır" geri alıcam de. bu zımbırtıları yaptığından tarihten öncesine sistemi geri al. Not: geri alma sistem kararsızlığına sebep olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Kasım 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya şu anda elimde exe dosyalarının acılmasını düzeltecek bi registery dosyası var ( fix_exe.reg, mcafee midir ordan çektim ) ama onu bile reg e koyamıorum klasör fln varmı bu .reg dosyalarını koymak için[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Mum_Chamber, 24 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Not: geri alma sistem kararsızlığına sebep olabilir. sistem kararsızlğı :-? not: paint bile açılmıoki ekran görüntümü yapıştırabiliyim :/[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 24 Kasım 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar