Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce annemi boğmak üzereydim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sıkılıyorum arkadaşlar bunalıyorum. elim ayağım titriyor kimseyle paylaşamıyorum. ancak buradan yeni bir üyelik ile.

lise + net üzerinden önlisans + AÖF mezunuyum. örgün üniversite hayatım hiç olmadı. masabaşı max 3 kişilik ofislerde çalıştım hep iş arkadaşım çok nadir oldu olanlarda kız degil tabi. oturduğumuz çevre pek tekin değildi liseye başlayınca mahalledeki arkadaşlarımla görüşmemeye başladım. ilk ilişkim 22 yaşımdaydı 3 ay sürdü (birlikte olmadık) ve çekti gitti. İkincisi 25 yaşımdaydı bir arkadaşlık sitesinden tanıştım 3 defa birlikte olduk ve bitti. aradaki zamanlar platonik takılarak, reddedilerek, para karşılığı ilişkiler kurarak geçti. genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. o an cinnet nedir anladım. salondaki herşeyi kırıp döktüm annem odaya kaçıp kapısını kilitledi.

şu an 28 yaşındayım. değil kız arkadaşım normal görüştüğüm erkek arkadaşım bile 3 kişi var ve ikisi evli. kafam agrıdan patlıycak gibi arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapacağım ben. psikologa mı gitmeliyim?
Mesaj tarihi:
Abi seks yapmak uzerine bu kadar odaklanma bence. Benim diyen 2 saat yapiyor. Sonra bitiyor hayat devam ediyor. Bence diger konulara odaklanmalisin. Annene de karisma. Annelerimiu kursaldir. Onlarin bizi ne kadar sevdigini anne baba olunca anliyoruz.
Mesaj tarihi:
aquila said:

lan once son paragrafa baktim, ben miyim acaba dedim, sonra annem burda degil ki lan salak dedim, olsa da niye bogim annemi ya, mis gibi anne.

vay seks.
Mesaj tarihi:
ya zaman sürekli kaçıyormuş gibi geliyor
boş olduğum her saniyede birşey yapmak istiyorum
yani rahat batıyor
mesela salonda oturup televizyon izliyemem ben sırf sıkıldığım için
alırım elime bişi yaparım
zeplin yaparım
zeplin hand post yaparım
sora giderim bisiklete biner malzeme alırım
birşey bulamazsam bilgisayardan bişiler yaparım
zamanı değerlendirme huyum var
hele saat 1-5 arasıysa kesinlikle gürültü çıkartmam lazım
çünkü sadece o saatlerde cihaz çalıştırabiliyorum adam gibi
diğer saatlerde yasak

şimdide uyuyamıyorum
birşey yapmam gerek
ama yapacak birşey yok
bilgisayar oynuyorum bende
babam gelse dövecek UYUSANA diye
ya ben uyumak istiyorumsad smiley
uyuyamıyorum
anlatamıyorum
uyuyamıyorum ya
u yu ya mı yo rum
kafayı koyunca çat diye sızamıyorum ben
kabız birine sıç demek gibi bişi
elinde (dötünde) diilki
sıcamıyo işte
bende uyuyamıyorum aynı şekilde
git yatakta yat diyo
sıkılıyorum diyorum anlamıyor
çünkü bişi yapmam gerek yani boş duramam
ödevlerine çalışsana bukadar sıkılıyorsun diyince inanılmaz sinirleniyorum
ya ödev yapmayı sevmiyorum
bir işime yarasa adam gibi yapıcam
ama sadece saçma sapan bidaha hayatımızda kullanmıcağım şeyleri saçma sapan bir sınav için çalışmayı anca zorla yaptırırlar bana
  • Yeni Oluştur...