papaya Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çok sıkılıyorum arkadaşlar bunalıyorum. elim ayağım titriyor kimseyle paylaşamıyorum. ancak buradan yeni bir üyelik ile. lise + net üzerinden önlisans + AÖF mezunuyum. örgün üniversite hayatım hiç olmadı. masabaşı max 3 kişilik ofislerde çalıştım hep iş arkadaşım çok nadir oldu olanlarda kız degil tabi. oturduğumuz çevre pek tekin değildi liseye başlayınca mahalledeki arkadaşlarımla görüşmemeye başladım. ilk ilişkim 22 yaşımdaydı 3 ay sürdü (birlikte olmadık) ve çekti gitti. İkincisi 25 yaşımdaydı bir arkadaşlık sitesinden tanıştım 3 defa birlikte olduk ve bitti. aradaki zamanlar platonik takılarak, reddedilerek, para karşılığı ilişkiler kurarak geçti. genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. o an cinnet nedir anladım. salondaki herşeyi kırıp döktüm annem odaya kaçıp kapısını kilitledi. şu an 28 yaşındayım. değil kız arkadaşım normal görüştüğüm erkek arkadaşım bile 3 kişi var ve ikisi evli. kafam agrıdan patlıycak gibi arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapacağım ben. psikologa mı gitmeliyim?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kırık mı dedi yoksa ücretli seks konusunda mı laf söyledi?
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ANNEN SANA KIZINCA AOOOFF ANNE MI DIOSUN PEKI?
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape sen misin lan, utanma olum bak.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 silineceğini bile bile post atmak amaç mod boş kalmasın.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Silineceğini bile bile bu aşka başlama yaz aşkı..
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lan once son paragrafa baktim, ben miyim acaba dedim, sonra annem burda degil ki lan salak dedim, olsa da niye bogim annemi ya, mis gibi anne.
papar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 3 kere birlikte olduk derken 3 kere mi sigiştiniz yani?
chrome Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi seks yapmak uzerine bu kadar odaklanma bence. Benim diyen 2 saat yapiyor. Sonra bitiyor hayat devam ediyor. Bence diger konulara odaklanmalisin. Annene de karisma. Annelerimiu kursaldir. Onlarin bizi ne kadar sevdigini anne baba olunca anliyoruz.
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 papar said: 3 kere birlikte olduk derken 3 kere mi sigiştiniz yani? galiba
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: lan once son paragrafa baktim, ben miyim acaba dedim, sonra annem burda degil ki lan salak dedim, olsa da niye bogim annemi ya, mis gibi anne. vay seks.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya zaman sürekli kaçıyormuş gibi geliyor boş olduğum her saniyede birşey yapmak istiyorum yani rahat batıyor mesela salonda oturup televizyon izliyemem ben sırf sıkıldığım için alırım elime bişi yaparım zeplin yaparım zeplin hand post yaparım sora giderim bisiklete biner malzeme alırım birşey bulamazsam bilgisayardan bişiler yaparım zamanı değerlendirme huyum var hele saat 1-5 arasıysa kesinlikle gürültü çıkartmam lazım çünkü sadece o saatlerde cihaz çalıştırabiliyorum adam gibi diğer saatlerde yasak şimdide uyuyamıyorum birşey yapmam gerek ama yapacak birşey yok bilgisayar oynuyorum bende babam gelse dövecek UYUSANA diye ya ben uyumak istiyorumsad smiley uyuyamıyorum anlatamıyorum uyuyamıyorum ya u yu ya mı yo rum kafayı koyunca çat diye sızamıyorum ben kabız birine sıç demek gibi bişi elinde (dötünde) diilki sıcamıyo işte bende uyuyamıyorum aynı şekilde git yatakta yat diyo sıkılıyorum diyorum anlamıyor çünkü bişi yapmam gerek yani boş duramam ödevlerine çalışsana bukadar sıkılıyorsun diyince inanılmaz sinirleniyorum ya ödev yapmayı sevmiyorum bir işime yarasa adam gibi yapıcam ama sadece saçma sapan bidaha hayatımızda kullanmıcağım şeyleri saçma sapan bir sınav için çalışmayı anca zorla yaptırırlar bana
Öne çıkan mesajlar