aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 vanilyaliya bisey yazmaya gerek duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yazmış kadar oldun ehuheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ekmek sesini kaydetsene ehuheh diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Arkadaşlar sanatçı olduğum için en fakiriniz benim konuşanın ağzını fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sanat için soyunur musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.edize.com/img/2012/6/20/33/1425/sanat-icin-soyunur-musun-vay-gitti-kilot-435x390.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ayrıca wastrix çok zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ilk ben yapayım. sonra ben banlandığım zaman bana yaptığınızda komik olur. http://i.imgur.com/N3AOJa5.png http://img6.imageshack.us/img6/5069/7808d7e99f40484f8860993.png http://img32.imageshack.us/img32/2603/5285742932094ac1a811d91.png http://i.imgur.com/CJt683Q.png ahahahhahahahahahahhahaheheheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Hayırdır trofe mi yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 GwindonSurion said: Arkadaşlar sanatçı olduğum için en fakiriniz benim konuşanın ağzını fakirim bir skandal patlatamadın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bence pati power ile pınar'a bi şekilde bağlayalım gwindon'u. sonra gelsin olaylar olaylar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sonra noyzura saniyede 40 yumrukla girişsin biz de mısır alıp izleyelim diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dworgian said: GwindonSurion said: Arkadaşlar sanatçı olduğum için en fakiriniz benim konuşanın ağzını fakirim bir skandal patlatamadın ki. Patlatmaya çalıştı aslında ama olmadı gibi :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 böyle manken vs bulacak ki anca abi. hani önce "vsvsvs in yanındaki de kim" fln denecek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 O iş için de, ya tipin olacak ya paran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dworgian said: bir skandal patlatamadın ki. ahmetle boşa mı patatese sardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paticik icinde degil. Mesela gidip orta yasli bir ünlü bayanla (bay da olur ama hoş degil) sarmas dolas yakalanacaksn ki basin seni merak edecek. Sonra gelsin diziler vs İste ahmet le olan poz sen unlu olunca ise yarar ancak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 wastyrx said: Ha birde forum olarak dedim ben misal dasaaa var baya fakir ona da laf etmiş oluyorsunuz.....,,,,,..... net fakirim lan. foruma girdiğimde tek başıma ortalamayı aşağı çekerim. 4x4 sequo gücünde fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi madem gene de fakirsin ne diye oralarda çalışıyosun gel türkiye'de fakir ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 köpek kulubesi yapan şantiye bile askerlik şartı arıyor tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 halletim ki onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çocukken hep çocuklar olarak kendi ayrı odamız var sandım. ne zaman ki 4 yaşındayken kardeşim beni ısırınca kuduz aşısı olmaya gittim, kardeşim sandığımın aslında bir köpek ve odamın da köpek klubesi olduğunu işte o zaman anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar