karpuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: sheref, 24 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: yanlış hatırlamıyorsam günde ortalama 30-35 kişi ölüyor türkiyede.. yok artık... iyice saçma bir rakam oldu bu ya... 30-35 sırf gazteyi açsan ölüm ilanlarında var... Bini buluyor hatta rahat rahat geçiyordur diye tahmin ediyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 düzelteyim ölüm yaşamın acı gerçeği[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Soulbringer, 24 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: Gidenlerin arasına katılayım mı? Katılmayım mı? Diye düşünür oldum... baslama sende allah korusun[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çinde 2 saniyede bi kişi ölüyor dünyada günde binlerce insan ölüyor.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben hiç intiharı düşünmedim düşünmemde dindar biri oldugum icin herhalde:P(arkadaslar cenabet herif desede olsun:D )[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ölümün bu kadar kötü olduğunu nerden biliyorsunuz? Tabii arkada kalanlar için çok kötü olabilir.Ölmek,bütün duygularını deneyimlemektir bence...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: sheref, 24 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 24 Kasım 2004 17:46 tarihinde demiş ki: said: sheref, 24 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: newyork da 5 dakikada bi kişi ölüyo diye duymuştum 5 dakikada bir kadin tecavuze ugruyor yanlis biliyorsun. ehühe işte onlar ertesi gün intaar ediyo sinerji oluşuyo :D super :D :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 saniyede ölenlerin sayısı bazen 1 milyonu geçebiliyor belkide ama benim demek istediğim bu değil.. ilk mesajda saydıklarım duyulduğu bölgelerde üzerine oldukça tepki çeken olaylar, ayrıca kendime yakın hissettiğim kişiler... zaten yazmamında bi amacı yoktu. bi arkadaşla konuşurken öyle bi esti yazıyım dedim. acaba kimler nasıl karşılicak bu mesajı merak ettim yazdım..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar