fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yine tavuk yemeği söyleyeyim. Tavuk göğsünü alıyosun, yine geniş geniş ama ince kesiyosun. Serçe parmağın yarısı diyeyim bu sefer. Geniş bi kaba yatır bunları, yağlı süt koy kaba. Beklet biraz. 1 saat kadar kalsa oluyor. Sonra sütten al bunları, ıslak ıslak elektrikli ızgaraya/tost makinesine fln at. Süt göğüse işliyor, yumuşatıyor güzel oluyor. Izgarada da hafif oluyor. Sonra bahatarla bunları, afeyto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 al pampa soslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 1 soğanı doğra halka halka, sonra o halkaları 2 ye kes. dolmalık biberlerden al (sarı, yeşil ve kırmızı) onları da kes halka halka sonra 2 ye kes işte. domates kes biraz, jülyen kesilmiş antrikot al, sana 400 gr yeter heralde. önce soğanları at, zeytinyağlı tavaya, kızarsınlar. sonra eti at, çevir kızrt fln, sonra domatesi ve en son biberleri at, az öldür tavada. tortilla / dürüm sar ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 eyvallah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Tuto bölümünde var bi dünya tarif ordan baksana. Balik da kolaydir, deneyebilirsin direk aldigin balikciya da sorabilirsin nasi yapcani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yurdum balıklarını temizleme+pişirme konusunda ustayım. Biraz özleyeyim. Canım hiç çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Nohut yaparken ilk önce yağ+salça koyup nohutu dökmek mi iyidir yoksa nohutu kaynatıp bu işleri sonra yapmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 farkediyormu o ikisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fenn said: Nohut yaparken ilk önce yağ+salça koyup nohutu dökmek mi iyidir yoksa nohutu kaynatıp bu işleri sonra yapmak mı? farketmez ya o kadar uzun pişiriceksin ki eriyecek hepsi. Soğan kullanıyosan kavur ama önce soğanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Sonunda mis gibi nohut yemeği oldu. Biraz acısı fazla kaçmanın çok süper oldu. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim bile. Öğrendiğim şey ise acı gibi şeyler kızartmada tölore edilebiiliyorken sulu yemekte hiç birşey yapılmıyor oluşu.Acemilikten dolayı 8 kişilik yapmışım yemeği. Koydum bi tabak herkese afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 onun bide gümrükten çıkışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kendi yaptıgım yemekleri yiyemiyorum lan zevk vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Afiyet olsun paticik pıtırcık Balık 3 tl Hazırlama+pişirme 35-45 dk Yemesi paha piçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bir 3 gun cikmiyor tabi kokusu evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Şu şeyleri nasıl yiyorlar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 di said: Bir 3 gun cikmiyor tabi kokusu evden. Evet kokusu olmasa 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Masakari said: Şu şeyleri nasıl yiyorlar yaa Neden ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Dana kaburgadan tek çekim kıyma iste kasaptan, sadece tuz ve karabiber koyup harcına yoğur, hamburger köftesi kıvamı ver. Yörsan'ın falan hellimlerinden al bu ikisini pişir, domates, turşu, iceberg ağzının tadına göre ne istiyorsan koy hamburger ekmeğinin içine ye. 1 kilo kıyma ile 3-4 öğününü götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Komm said: Yumurtalı sucuk Yumurtalı patates Yumurtalı soğanlı Yumurtalı peynir Sadece yumurta Salçalı ekmek. yokluğu belli etmeseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 BASUR OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 di said: Bir 3 gun cikmiyor tabi kokusu evden. Su cok fena, abim cözmüs olayi mangali yakip üzerine koyuyor tavayi acik havada. Türk mühendisi bir problemi daha muhtesem zekasiyla cözmüstür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar