Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Başlıktanda anlaşılacağı gibi evde kendime server acıyorum arklarla oynamak ıcın sora kapatıp 15dk sora acıyorum acc daki charlar yok yeni char acma menusu çıkıyo, nerde yanlıs yapıyorum ben?[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çıkmadan önce .save yaz eheuehe kaydetmiyon kine olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Eğer save almadan kapatıyorsan serverı. World dosyaları yedeklemediği için tekrar açıldığında hiçbirşey hatırlamaz. ( Biraz insana ait bir özellik oldu ama neyse ;) ) Save alabilmek için ; Oyunda iken : .save .serv.save Konsolda iken : save # yazman yeterli.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya char dosyam uçtu pffffff ne edicem ben[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 buarada benim serverımda . ile yazılmıyo [ ile komut yazabiliyorum, kapamadan once [save yazdım sadece acaba yeterli olmusmudur? olmadıysa eger baska ne yazmalıyım?[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Girip dene bi bence :)[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Şimdi gene açtım yok olmamıs gene char şecme ekranı cıktı helpp.. Buarada o siyah server ekranında iki tane ip var biri 127.0.0.1 diğeri hep deişiyo ikisindende grip oynanabliniyo hangisinden baglanım?[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 127.0.0.1 senin static Ip in yani sabit o pc nin kendisine ait olan ip . Sen kendine bağlanmak için daima 127.0.0.1 kullan . Diğeri değişir çünkü Ip sabit değil . Onun dışında sanırım Run Uo kullanıyorsun . [Save aldıktan sonra console herhangi bir hata veriyormu biraz bilgilendirirsen daha çok yardımcı olabilirim ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 emulatör?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hadi tahmin edeyim. Sphere 55i?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sphere 55i de "[save" komutu yoktur bu olsa olsa Runuo olur.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Pffff Biliyosan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus adam sansınlar .. Laf yerini bulur umarım ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 RunUO 1.0 RC0 Without Netframeworks kullanıyorum , pcmde netframeworksde yüklü, [save yazdıktan sonra konsolda hiçbi seişik sey yazmıyo, hatta ilginc bişi var benım koydugum gateler bile hep yerınde duruyo ama charlar sılınıyo anlamadım gitti[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya şimdi Run Uo cok fazla kullanmadım ne desem yalan olur . Oturupta sıkış yapmak istemiyorum . Fakat Sphere'dan örnek alarak söylüyorum accountların kayıt edildiği text dosyasını kontrol etmende fayda var . [eof] türü bir kapatma olayı varsa onu kontrol et . Bu bahsettiğin şey sphereda olsa direk ilk diyeceğim şey [eof]'u kontrol et demek olurdu . Umarım yardımcı olabilmişimdir ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 24 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sorunumun ne oldugunu büyük ölçude anladım, RunUO kullanmış varsa bisey sorucam, bende masaustune gele RunUO iconuna basınca bazen "Prepareing to install " yazıp bişeyler yuklyo gibi yapıp 3-5 dk bekletiyo sonra konsol açılıyo bu prepareing.. oldugu zaman charım sılınıyo ama bazende o olmadan direk konsol açılıyo işte ozaman charlarım duruyo, Bunun sebebi ayrıntısı nedir? Yardımlarından dolayı herkeze teşekkürler[signature][hline] ViVa La Bam[/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 emin degiilim ama o installer gibi bişi olmasın runuo kullanmadım ama biz sphereye kısayolla girmioıs mesela bi yüklü oldugu klasore bak ordan calıstırmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Black_Lupin, 24 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Pffff Biliyosan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus adam sansınlar .. Laf yerini bulur umarım ... laf yerini doğru bulduysa cevap vereyim, şimdi gördüm ne yapayım arada o kadar çok boş mesaj atılıyor ki 40 yılda bir de olsa onları okuyasım gelmedi.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 24 Kasım 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 :lol: Sen anladın sen :lol: :tup:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Pardon ya birkaç dakika farkla kaçırdım değiştiremedim eh ne yapalım hiç olmazsa anlayabildik :)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar