Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi serverımda accımdaki charlarım hep siliniyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktanda anlaşılacağı gibi evde kendime server acıyorum arklarla oynamak ıcın sora kapatıp 15dk sora acıyorum acc daki charlar yok yeni char acma menusu çıkıyo, nerde yanlıs yapıyorum ben?[signature][hline]
ViVa La Bam[/u]

Mesaj tarihi:
Eğer save almadan kapatıyorsan serverı. World dosyaları yedeklemediği için tekrar açıldığında hiçbirşey hatırlamaz. ( Biraz insana ait bir özellik oldu ama neyse ;) )

Save alabilmek için ;

Oyunda iken :

.save
.serv.save

Konsolda iken :

save
#

yazman yeterli.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
Mesaj tarihi:
buarada benim serverımda . ile yazılmıyo [ ile komut yazabiliyorum, kapamadan once [save yazdım sadece acaba yeterli olmusmudur? olmadıysa eger baska ne yazmalıyım?[signature][hline]
ViVa La Bam[/u]

Mesaj tarihi:
Şimdi gene açtım yok olmamıs gene char şecme ekranı cıktı helpp..

Buarada o siyah server ekranında iki tane ip var biri 127.0.0.1 diğeri hep deişiyo ikisindende grip oynanabliniyo hangisinden baglanım?[signature][hline]
ViVa La Bam[/u]

Mesaj tarihi:
127.0.0.1 senin static Ip in yani sabit o pc nin kendisine ait olan ip . Sen kendine bağlanmak için daima 127.0.0.1 kullan . Diğeri değişir çünkü Ip sabit değil .

Onun dışında sanırım Run Uo kullanıyorsun . [Save aldıktan sonra console herhangi bir hata veriyormu biraz bilgilendirirsen daha çok yardımcı olabilirim ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Hadi tahmin edeyim. Sphere 55i?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Sphere 55i de "[save" komutu yoktur bu olsa olsa Runuo olur.[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Mesaj tarihi:
Pffff

Biliyosan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus adam sansınlar ..

Laf yerini bulur umarım ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Mesaj tarihi:
RunUO 1.0 RC0 Without Netframeworks kullanıyorum , pcmde netframeworksde yüklü, [save yazdıktan sonra konsolda hiçbi seişik sey yazmıyo, hatta ilginc bişi var benım koydugum gateler bile hep yerınde duruyo ama charlar sılınıyo anlamadım gitti[signature][hline]
ViVa La Bam[/u]

Mesaj tarihi:
Ya şimdi Run Uo cok fazla kullanmadım ne desem yalan olur . Oturupta sıkış yapmak istemiyorum . Fakat Sphere'dan örnek alarak söylüyorum accountların kayıt edildiği text dosyasını kontrol etmende fayda var . [eof] türü bir kapatma olayı varsa onu kontrol et . Bu bahsettiğin şey sphereda olsa direk ilk diyeceğim şey [eof]'u kontrol et demek olurdu .

Umarım yardımcı olabilmişimdir ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 24 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sorunumun ne oldugunu büyük ölçude anladım, RunUO kullanmış varsa bisey sorucam, bende masaustune gele RunUO iconuna basınca bazen "Prepareing to install " yazıp bişeyler yuklyo gibi yapıp 3-5 dk bekletiyo sonra konsol açılıyo bu prepareing.. oldugu zaman charım sılınıyo ama bazende o olmadan direk konsol açılıyo işte ozaman charlarım duruyo, Bunun sebebi ayrıntısı nedir?

Yardımlarından dolayı herkeze teşekkürler[signature][hline]
ViVa La Bam[/u]

Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 24 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Pffff

Biliyosan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus adam sansınlar ..

Laf yerini bulur umarım ...

laf yerini doğru bulduysa cevap vereyim, şimdi gördüm ne yapayım arada o kadar çok boş mesaj atılıyor ki 40 yılda bir de olsa onları okuyasım gelmedi.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 24 Kasım 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:lol: Sen anladın sen :lol:

:tup:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
|
Mesaj tarihi:
Pardon ya birkaç dakika farkla kaçırdım değiştiremedim eh ne yapalım hiç olmazsa anlayabildik :)[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
  • Yeni Oluştur...