grand_mole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya abiler ablalar kardesler. Su görev sinir etti beni ben dark elfim ve assasian olucam fakat dark elf danguesteki Arkenia adlı elemanı 3 saatir arıyorum ve bulamadım. yerini bilen varsa vatan millet kardeslik adına bana tarif etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kasma ya sana direk lvl60 chr satalim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Arkenia mapte soda'nın olduğu karenin altıdaki karede altar zart zurt die bisi olmasi lasim. O karede, orlarda bi mekan var, merdiven var hemen orda dikilio. [Bu mesaj Lingam tarafından 24 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar