Katibim Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Beyler hepinize selamlar Şimdi durumu şöle açıklayayım 2010 model golf 6 tdi aracım var 74000 km de devirdaim pompası su kaçırmakta bunu değiştirecem birde hazır devirdaim değişirken aracın 3 yaşında olması ve 74.000 km de olması nedeni ile birde triger setini değişeyim diyorum servis işçilik dahil bu parçalar için 1.257 tl istiyor parçalar şu 438 tl pompa 40 TL antifiriz ??? (12 TL ye benzin istasyonlarında satılan antifiriz) 103 TL kayış 114 TL gergi 91 TL gergi 50 TL avare Kasnak 39 TL v kayışı 72 TL gergi makarası 310 TL tüm işçilik Sorum şu sizin bu bostancı yada kartal sanayii de bildiğiniz tanıdığınız güzel bir usta varmı varsa irtibat numarası ?? Ayrıca sizce dışarda mı yaptırsam daha iyi olur serviste mi ? Bi yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Selam, Kartal Oto Sanayi'de Audi/VW ustam var. Senelerce Audilere o bakmıştı. (216) 387 52 93 Dükkan sahibi Ahmet Abi. Ustası İbrahim Abi. Sertifikaları falan dolu, mikrofilm makinaları bile hâlâ duruyor :P Tavukçu Salih dersin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Selam, Nasıl bir fantazidir ki garantisi bitmiş araç için Doğuş'un kapısına gidiyorsun :) Bu arada antifirizzzler arasında teknik farklar var. Soğutma sistemine benim renocu ustam bile kırmızı olandan katıyor. 'Eksilirse mavi katma, gel ben tamamlarım. Maviyi sadece silecek için kullan' demişti. Onu da sormayayım artık dedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ok abi eyvallah parça konusunda da yardımcı olurlarmı en azından kazıklanmak istemem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yalniz dogus borusani aratmamis fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aklima gelirse size bi 15bin bakim faturasi koyayim akliniz ciksin sggsv 550 mi neydi fiyati, 300 den fazlasi iscilik. Yagin litresine yazdiklari fiyat ile yag fabrikasi kurarim sgshhx Bide o kadar geciriyosun, bide karter tapasina da fiyat yaziyosun. Onu yazma bari be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Selam, Parça konusunda yardımcı oluyor elbette. Orjinal ve muadil diye belirtir. Benim B5 kasa A4'e yaklaşık 220k km o baktı :) Babamın B6 A4'e de yine bi 100k km o baktı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi ilginç bi olay daha basıma geldi anlatayım Babamın caddy si vardı sağ dikiz aynasını kırdım ama sadece kapağını plastik aksam yani Rekor a gittim gitmez olaydım Parça 30 tl işçilik 50 tl Tek yapılan iş tak ta söküp takmak 10 sn ile sürmedi tabi bn sanayide 30 tl ye yaptırmıştım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar