Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dikkat Bozukluğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar tam tanımı bilmiyorum ama sanırım dikkat eksikliği ya da bozukluğu gibi bir şey var bende. mesela oyun oynamayı çok seviyorum, bir sürü de oyun var pc'de ama hepsini açıp 5 dakika sonra kapatıyorum. hiçbir oyunu bitiremedim bugune kadar. MMO ya da single farketmiyor. Ya da işte çalışırken birden dikkatim dağılyor ve yaptıgım işe geri dönmem saatler alıyor. bu sorunu yaşayan var mı benim gibi? çözüm önerileri nelerdir? profesyonel yardım da aldım ama ilaçtan başka bir şey vermedi doktor.
Mesaj tarihi:
Elektronik alet kullanimini kisitla evet, yukarida soylenmis zaten. Uzun sureler. bilgisayar kullandigim donemlerde ben de cok sorun yasiyorum. Finaller basladigi zaman ilk hafta cok zorluk cekerdim hep, 2. hafta normale donerdi dikkatim ancak.

Simdi daha sinirli kullaniyorum, bi de yolculuk yaparken vs telefondan nete girmektense kitap fln okuyorum daha az sorun yasatiyor.
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

arkadaşlar tam tanımı bilmiyorum ama sanırım dikkat eksikliği ya da bozukluğu gibi bir şey var bende. mesela oyun oynamayı çok seviyorum, bir sürü de oyun var pc'de ama hepsini açıp 5 dakika sonra kapatıyorum. hiçbir oyunu bitiremedim bugune kadar. MMO ya da single farketmiyor. Ya da işte çalışırken birden dikkatim dağılyor ve yaptıgım işe geri dönmem saatler alıyor. bu sorunu yaşayan var mı benim gibi? çözüm önerileri nelerdir? profesyonel yardım da aldım ama ilaçtan başka bir şey vermedi doktor.

var.
çözüm önerisi yok
çalışamıyorum yeaa diyeceğine oturup çalışcan.
ben böyle çözdüm.
Mesaj tarihi:
aynısı bende de var. bir kaç ay öncesine kadar yoktu.
ancak ders çalışırken veya uzun zamandır eğlenerek yaptığım bir şeyi yaparken dikkatim dağılmıyor. yemek yaparken de hiç dikkatim dağılmıyor.
utanıp sıkılıp doktora da gidemiyorum. bazen ereksiyonum dahi sinyal lambasına dönüyor...

kitap okuyorum, bilgisayar başında 3 saatten fazla vakit geçirmiyorum.
  • Yeni Oluştur...