nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 arkadaşlar tam tanımı bilmiyorum ama sanırım dikkat eksikliği ya da bozukluğu gibi bir şey var bende. mesela oyun oynamayı çok seviyorum, bir sürü de oyun var pc'de ama hepsini açıp 5 dakika sonra kapatıyorum. hiçbir oyunu bitiremedim bugune kadar. MMO ya da single farketmiyor. Ya da işte çalışırken birden dikkatim dağılyor ve yaptıgım işe geri dönmem saatler alıyor. bu sorunu yaşayan var mı benim gibi? çözüm önerileri nelerdir? profesyonel yardım da aldım ama ilaçtan başka bir şey vermedi doktor.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 elektronik aletleri kullanma süreni sınırla, kitap-dergi oku. konsantre olmak en başta çok uzun zaman alıyor atıyorum 1-2 saat gibi ama zamanla düzeliyor.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çalışırken dikkat toplamak için müzik dinliyorum. Dışarıdan biraz soyutlanınca sorun kalmıyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Elektronik alet kullanimini kisitla evet, yukarida soylenmis zaten. Uzun sureler. bilgisayar kullandigim donemlerde ben de cok sorun yasiyorum. Finaller basladigi zaman ilk hafta cok zorluk cekerdim hep, 2. hafta normale donerdi dikkatim ancak. Simdi daha sinirli kullaniyorum, bi de yolculuk yaparken vs telefondan nete girmektense kitap fln okuyorum daha az sorun yasatiyor.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 anladım dönüp dolaşıp pc'de zaman geçirmeye bağlanıyor iş. sanırım önce bundan kurtulmakla işe başlamam lazım. teşekkürler..
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ADHD varsa bilgisayarda vakit ile falan hiç alakası yok olayın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sende bildiğin ADHD var bence en kıs... AAA NE GÜZEL BİR SİNCAP!
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pc le falan ılgısı yok, pc işin icine girince daha cok sucluluk duyuyo ınsan o kadar. her türlü zaman harcıyosundur add varsa
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ADHD var sanırım. yaş kemale erdi bu yaştan sonra ne yapmalı ki? özel bir psikolog'a mı gitmeli nedir bunun ilacı?
coco Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Impulsivity var mı yani dürtüsel davranışların var mı, özellikle gün içinde?
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 nordlydian said: arkadaşlar tam tanımı bilmiyorum ama sanırım dikkat eksikliği ya da bozukluğu gibi bir şey var bende. mesela oyun oynamayı çok seviyorum, bir sürü de oyun var pc'de ama hepsini açıp 5 dakika sonra kapatıyorum. hiçbir oyunu bitiremedim bugune kadar. MMO ya da single farketmiyor. Ya da işte çalışırken birden dikkatim dağılyor ve yaptıgım işe geri dönmem saatler alıyor. bu sorunu yaşayan var mı benim gibi? çözüm önerileri nelerdir? profesyonel yardım da aldım ama ilaçtan başka bir şey vermedi doktor. var. çözüm önerisi yok çalışamıyorum yeaa diyeceğine oturup çalışcan. ben böyle çözdüm.
deathdream Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aynısı bende de var. bir kaç ay öncesine kadar yoktu. ancak ders çalışırken veya uzun zamandır eğlenerek yaptığım bir şeyi yaparken dikkatim dağılmıyor. yemek yaparken de hiç dikkatim dağılmıyor. utanıp sıkılıp doktora da gidemiyorum. bazen ereksiyonum dahi sinyal lambasına dönüyor... kitap okuyorum, bilgisayar başında 3 saatten fazla vakit geçirmiyorum.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 haftada bir iki gün balık yerseniz bir şeyiniz kalmaz, iyi forumlar.
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 aynisi bende var, gerizekaliliktan oluyo.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ot iç bir süre düzelir direk amerikada tedavi yöntemi kabul ediliyor
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ha birde spor yap ne olduğu önemli diil
Öne çıkan mesajlar