Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

edepli edepsiz oturmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seperate said:

monoscope said:

yapan var ki uyarmışlar. mekan adamların isteyen istediği kuralı koyar sanki zorla götürüyolar.

kafalara gel abi asfhjkasgf
adam şakirt

ben doğru ya da yanlış diye birşey demedim farkındaysan. mekan onların mekanı, rahatsız olmuşlar ve böyle bir uygulamaya gitmişler. sen de bi gün bir mekan açarsan istediğin gibi kurallarını koyarsın. tekrar söylüyorum zorla mı götürüyorlar sizi oraya ?
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

yiyişen çok varmış, beni atmışlardı ergenken bi kafeden sşlidghks

yiyişmek için biz izmir büyük sinemaya giderdik
hey gidi hey

3000 kişilik sinema bomboş ara bulasın yiyişen kim
Mesaj tarihi:
escape said:

pic tiradı yok şükrü yine yetemediği için kapatmış dfs
garbıca açtım

https://pbs.twimg.com/media/BFz9P2qCMAAzZch.jpg

Abi yalnız şu muhabbeti bizzat beşiktaştaki beerport denen mekanda yaşadım. Yan masadaki kızlar sardırmıştı, baya koyulaştı muhabbet falan. Sonra ben bi ara masadan kalktım lavaboya gitmek için. O arada garsonlardan biri geldi yanıma çaktırmadan "böyle böyle, burda bu tür şeyleri hoş görmüyoruz bıdı bıdı" diye anlattı.

Aynen O.o şeklinde baktım herife.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

escape said:

diyemedin mi sanane lan yavşak diye?

yok, arkadaşlarla kızları aldık başka mekana geçtik hehehe :D

hea...dfdsfd bu mudur yani? size biri müşterisi olarak gittiğiniz mekanda gerici atarı yapacak siz kalkıp gideceksinz bişi demeden... hll spr dvm dfs
Mesaj tarihi:
tabi sen bilirsin yine de..

hayır o seviyesizliği zaten yapmış bu tarz adamların seviysini inip haddini bildirmezsen bugün sana yarın ona ertesi gün başkasına böyle böyle cesaret bulup daha büyük saygısızlıklar yapar. neyse
Mesaj tarihi:
eskeyp. liseli misin? kimse yanında manitası varken öyle rezillik çıkarmaz, yanında ki kızı düşünür. tek olsan ayrı

oğlum bak gitte ki atarlı çocuğu hatırlatıyorsun
  • Yeni Oluştur...