aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 edepli de oturmanizi istemiyo yalniz adam, hatta mumkunse hic oturmayin, gelmeyin lan buraya. adam dedigim escape, yanlis anlasilma olmasin.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Seperate said: monoscope said: yapan var ki uyarmışlar. mekan adamların isteyen istediği kuralı koyar sanki zorla götürüyolar. kafalara gel abi asfhjkasgf adam şakirt ben doğru ya da yanlış diye birşey demedim farkındaysan. mekan onların mekanı, rahatsız olmuşlar ve böyle bir uygulamaya gitmişler. sen de bi gün bir mekan açarsan istediğin gibi kurallarını koyarsın. tekrar söylüyorum zorla mı götürüyorlar sizi oraya ?
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aklı olan adamın gideceği bi yere benzemiyor zaten
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yetoluğun dibine vurdun be öff ben değil, mekan sahibi. fotoğrafı da başka yerden buldum
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 "nutella yerim" said: yiyişen çok varmış, beni atmışlardı ergenken bi kafeden sşlidghks yiyişmek için biz izmir büyük sinemaya giderdik hey gidi hey 3000 kişilik sinema bomboş ara bulasın yiyişen kim
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yağlı birşey mi yedin ellerin pis pis parlıyor. gözleme mi yedin lan yok ıy.köylü kadınların yaptığı
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi sinemalarda kamera var, umarım yakalanmamıssındır
Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: edepli de oturmanizi istemiyo yalniz adam, hatta mumkunse hic oturmayin, gelmeyin lan buraya. adam dedigim escape, yanlis anlasilma olmasin. :)
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: Masakari said: aquila said: bir de ilk isim kullanma samimiyetinde degiliz, lutfen. Ben ilk isimle hitap edebilir miyim ? Hayir. 2. ? ):
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 escape said: pic tiradı yok şükrü yine yetemediği için kapatmış dfs garbıca açtım https://pbs.twimg.com/media/BFz9P2qCMAAzZch.jpg Abi yalnız şu muhabbeti bizzat beşiktaştaki beerport denen mekanda yaşadım. Yan masadaki kızlar sardırmıştı, baya koyulaştı muhabbet falan. Sonra ben bi ara masadan kalktım lavaboya gitmek için. O arada garsonlardan biri geldi yanıma çaktırmadan "böyle böyle, burda bu tür şeyleri hoş görmüyoruz bıdı bıdı" diye anlattı. Aynen O.o şeklinde baktım herife.
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 diyemedin mi sanane lan yavşak diye?
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cempostaci said: escape kames topun oldu mu hic ? hayır .s ne alaka?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 escape said: diyemedin mi sanane lan yavşak diye? yok, arkadaşlarla kızları aldık başka mekana geçtik hehehe :D
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sorunlar icin cocukluguna inmek zorunda kalmistim
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 korunmayı 6 kat topla oynarken öğrendi bir nesil
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mr_Hand said: escape said: diyemedin mi sanane lan yavşak diye? yok, arkadaşlarla kızları aldık başka mekana geçtik hehehe :D hea...dfdsfd bu mudur yani? size biri müşterisi olarak gittiğiniz mekanda gerici atarı yapacak siz kalkıp gideceksinz bişi demeden... hll spr dvm dfs
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cempostaci said: sorunlar icin cocukluguna inmek zorunda kalmistim sorunum yok. teşekkrler yine de
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 @escape ne uğraşıcam olm? liseli gibi saçma sapan atar mı yapacam orda? işime baktım ben.
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tabi sen bilirsin yine de.. hayır o seviyesizliği zaten yapmış bu tarz adamların seviysini inip haddini bildirmezsen bugün sana yarın ona ertesi gün başkasına böyle böyle cesaret bulup daha büyük saygısızlıklar yapar. neyse
marksman Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 eskeyp. liseli misin? kimse yanında manitası varken öyle rezillik çıkarmaz, yanında ki kızı düşünür. tek olsan ayrı oğlum bak gitte ki atarlı çocuğu hatırlatıyorsun
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 gerçi kendine güvenmekle alakalı bu haklısın boşver. ertesi gün gider yine bulurum bana onu diyeni ya da bilmiyırum ben çok kindarım
Öne çıkan mesajlar