Xht Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Selam arkadaşlar, Laptop sürekli kapanmaya başladı belirtileri yaziim siz bana yön verin. ona göre bişeyler yapayım. 1 - Oyundayken , browser açarsam arka planda önce mouse kare atlamaya baslıyor ve ardından bir süre sonra kendını kapatıyor. 2 - Oyundayken yine bir süre sonra kapanmaya baslıyor arkada bişey acmama gerek kalmadan. 3 - Ekran kartımın tam altına, usb ile bağlanan fanlardan aldım. Aynı şey etki etmiyor. Bunun sorununu şöyle tahmin ettim ; 1- Ekran kartı ısınıyor yada fanı calısmıyor bu etkiyi yapiyor zorlayınca. 2- Güney - kuzey çipleri gg 3- İşlemcide bir sıkıntı var, browser açılınca mouseun kare kare atlaması, işlemci izin vermiyor dur diyor ve kendını kapatıyor gibi geldi. Sizce sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi genelde aşırı ısınmadan kapatır eğer çat diye elektriği kesiyorsa. laptoplar çok el ayak altında gezince çok kolay tozlanıyor, hwmonitor veya benzeri bir ısı ölçme programıyla kontrol et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ekran kartının ısısını falan gösteriyormu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İşlemci ısınıyor gibi geldi, win 7 nin kendi gadget ları var ya , ordaki cpu meter olanı koy masaüstüne biraz takip et derim, bak bakalım sürekli oyun falan açıkken %100 lerde dolaşıyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 büyük ihtimalle işlemcin ısınıyor. aynı şey benim de başıma geliyordu, güzel bir sogutucu aldım kallavisinden, problemim kalmadı. işlemcinin serin olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Öncelikle notebook yeniyse güney kuzey çipleri falan pek yok, direkt işlemci üstünde çoğu bunların. Sorunun büyük ihtimalle soğutucuları temasıyla ilgili. Becerebiliyosan söküp kaliteli bi termal macun ile bakım yap, sıkıca oturduğuna emin ol ve aleti tekrar topla. Halen kalıcı hasar görmediysedaha yaşamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar