monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bu harçları yatırıp gideceğiz değil mi randevuya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.epasaport.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yatirmadan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 peki şunu da sorayım. iki kişi için para yatıracağım sırf tc kimlik no ad soyad yeterli oluyor dimi kimlik mimlik uğraştırmıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 parmak izi aliyorlar o sorun cikarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yok sadece para yatırma kısmından söz eediyorum. randevuya zaten iki kişi gidilecekte, bankaya para yatırmak için sadece benim zamanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Parayı sen yatırabilirsin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 parayi baskasi da yatirsa olur bence hatta oyle yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Emniyetde aynı yerde harcı yatırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bankaya yatırırken sadece tc kimlik no, isim soyisim yeterli. ayrı ayrı yatırıp makbuzunu alıyorsun. karakolda herkesin kendi pasaportunu kendisi alması gerekiyor, parmak izi vs. alınıyor. yanında *orijinal kimliğin (ehliyet olmuyor) *makbuz *biometrik fotoğraf (2 adet) *varsa eski pasaportun götürmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 upp harçları internetten yatırınca olmuyor di mi çünkü ben öyle yaptım illa banka kaşesi isteyeceklerdir denemeğe değer mi? direk bankanın yolunu mu tutayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 kabul etmiyorlar, o zaman neden internetten ödeyebiliyoruz ki hiçbir işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar