Abus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Arkadaşlar 17" almak laptopda mantıksız bir olay mı 17 incler çok mu ağır.Bir zaman sonra hay kahretsin keşke 15" alsaydım diyen oluyomu?15" ler çok küçük değilmi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kisiden kisiye degisir ben 15.4ten cok mutluyum[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 genel olarak laptop masaüstütop her makinede 17" makbuldür 17" lerin daha ağır olmasının asıl sebebi ise daha pahalı makineleler olmalarıdır.daha fazla hardware bulundururlar ve bu ağırlık yapar. 15" çok küçük değil laptop için.masaüstütop için küçük tabii. laptop da artısı bile var ufak tefek olduğundan daha bi laptopumsu oluyor. ancak yine de laptop palm değil ki her yere götüresin.. daha bir oturaklı olman gerekiyor.işte burada ise 17" in artıları karşımıza çıkıo. sonuç olarak masaüstü laptop u döver eheh. Kel alakada bir numara, since 1837[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 paran varsa sıçıyosan para yani 12 inch lik bi laptop al sony Vaio falan desktop ta gaming ihtiyacını gider ha gaming için alıyosan laptop alma zaten bi işine yaramaz açıkçası ebvn bu sene içinde bi laptop alıcam 12 inch den az tutmaya çalışıyorum ekran boyutunu ve ağırlığını da 2 kilodan az, istenmiyorum ağır laptop artık, arcane gördü benim canavarı, çıkardığı sesi ve ağırlığını ööle bişi yaşamak istemiyorum üniversitede (amerikaya gidicem seneye) çok dert olucak çünkü bütyün gün yanımda laptop ile dolaşıcam para sıçıyosana devam edelim, bi tane shuttle pc al, flat ekran al onun yanına bi de evde onu kullan hem LAN party dfüzenlerseniz rahatça götürebilirsin hem de küçük ve şirin gözüküyolar ve gaming ihtiyaçlarını giderebiliyolar çok güzel ben ööle ypamayı düşünüyorum bi iş bulup para biriktirebilirsem[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arcane ve volfied cevaplarınız için teşekkürler.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Volfied, 23 Kasım 2004 09:18 tarihinde demiş ki: ha gaming için alıyosan laptop alma zaten bi işine yaramaz yanlis. half life 2 yi oynadiktan sonra bu mesaji gorunce komik geldi oyun oynarken bile alet isinmiyo ve ses cikartmiyo super ayrica hafif ve ince kendisiyle duygusal bi bagim olustu[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 17 nin karizması var 15 in de hafifligi ortayı bul sen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 green_martian aldığın makina laptop mu portable desktop mu :) üreticiler artık portable desktop diye ayrı bi sınıf çıkardılar çünkü benim için laptop 3 kilodan hafif 15 inch den küçük olandır rahatlıkla (rahatlıkla derken gerçek trahatlıkla, sanki mont taşıyomuşçasına) taşınabilendir, çantana sığandır, onun için ayrı çanta taşıdığın değil[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. [Bu mesaj Volfied tarafından 23 Kasım 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hafif(tam kilosunu bilmiyorum ama 3kgden hafif), ince ayrica tek fani var ve sessiz bunlar portable desktopun tanimina ters dusuyo.. cantamada sigiyo 17"ler sigarmi bilmiyorum.. centrinolu bi alet alirsaniz ince hafif ve performansli bi alete sahip olursunuz tavsiye ederim...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 o hangi alet abi bana markasının adresini verirmisin :P bi işe yaamz dediğim para ödemicek biri içindi zaten yoksa var piyasada gaming için olup küçük olan laptoplar fiyatları ne kadar bilmiyom gerçi :P ben biraz yaramdan gocunuyorum, sevmiyorum laptopumu :)[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çok terbiyesiz makinalar bu laptoplar.. kucağa oturtuyorsun sonra takılyıorsun.. laptopum olsa kullanmadan önce mutlaka "gelsene kucağıma" derim herhalde.. yoksa ben mi sapığım? ya salla zaten androidleri organik bünyelerden daha çekici buluyorum.. makinelerin a.q.[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sırt çantası süper, ama hazır sırt çantasına koymuşken gaza gelmekten korkuyorum. Atlayıp zıplayıp aleti bozmayalım sarsıntıdan :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Volfied, 23 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki: o hangi alet abi bana markasının adresini verirmisin :P bi işe yaamz dediğim para ödemicek biri içindi zaten yoksa var piyasada gaming için olup küçük olan laptoplar fiyatları ne kadar bilmiyom gerçi :P ben biraz yaramdan gocunuyorum, sevmiyorum laptopumu :) acer benimki pahali diil iyi arastirip aldim istedigim desktopin fiyatindan ucuz olunca bunu aldim...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 benim gaming laptop diyince şu andaki kıstaslarım Oblivion a uzanıyo abi, o yüzden ööle fazla düşünmeden konuştum bi BW2 çalışsın bi Oblivion çalışsın yemişim HL2 yi, oynarım onu eninde sonunda :D özelliklerini buraya listeleyebilece misn ve gayet iyi çalışıyo dediğin ayarlarını ne kadar kısıyosun falan onları da yazabilir misin hl 2 de[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 1.5 centrino dothan 15.4" radeon 9700 mobility 64mb 60gb 4200rpm dvd-dual 512mb vsr vsr 1280x800'de pixelshader highda AA kapali gerisi medium[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kaça aldın bunu?[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben de aynen ufak laptopları seviyorum. her an çantana atabilceksin, ses yapmayacak, entegre wlan'i olcak ve net için yeterince hızlı olcak 2 sayfa açarken buram buram kasılmayacak. bende de 15" laptop var. pişman oldum açıkcası.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada green cim 15 inch küçük değildir olamaz :) küçük dediğin 12 inchtir maximum A4 boyutundadır yani en fazla[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben 15" kucuktur demedim ki nerden cikardin? :) ben alali 2 ay oldu fiyatlar degisiyo su an ne kadar bilmiyorum internetten bulunabilir.. ayrica 12" alicaksaniz oyun oynamak pek zevkli olmaz harici bi monitor olmadikca ki iyi bi ekran karti olan pek 12" yok piyasada...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 24 Kasım 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ha hafif ve ince demişin sadece pardon :) dediğim gibi yaram var bu konuda cçok gocunurum ben hep maximum resolution da kullandığım için laptopu küçük karakterlere falan oyunları da fix image size la falan değil kedni boyutlarıytla oynuyorum (ynai 1400 e 1050 olan laptopumda 800 e 600 boyutunda bi kare de gösteriyo bana oyunu, gheri kalan kısımlar siyah, hem pilden tasarruf oluyo hem de tüm ekranda kafamı gezdirmiyom :P benim kjullanacağım laptop oyundan çok kod yazmada ve üniversitede koşturmada kullanılacak o yüzden küçük bişi almak istiyorum[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende kendi capimda kod yozmak icin kullaniyorum, bunun icin widescreenler en uygunu tavsiye ederim, yatay alan cok lazim olucak..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: arcane, 23 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki: genel olarak laptop masaüstütop her makinede 17" makbuldür 17" lerin daha ağır olmasının asıl sebebi ise daha pahalı makineleler olmalarıdır.daha fazla hardware bulundururlar ve bu ağırlık yapar. 15" çok küçük değil laptop için.masaüstütop için küçük tabii. laptop da artısı bile var ufak tefek olduğundan daha bi laptopumsu oluyor. ancak yine de laptop palm değil ki her yere götüresin.. daha bir oturaklı olman gerekiyor.işte burada ise 17" in artıları karşımıza çıkıo. sonuç olarak masaüstü laptop u döver eheh. Kel alakada bir numara, since 1837 eheurue[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar