Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 arkadaşlar diğer topiclerde ilgili bir şeyler gördüm ama tam açık anlatılmamıştı,wowu kredi kartsız almanın bir you var mı?varsa nasıl, havale falan işe yarar mı,türkiyeye ne zaman gelir...yani sonuçta kredi kartsız almak için türkiyeden bu oyunu , ne yapmam lazım ,lütfen yardım edin çok önemli benim için[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eğer kredi kartını kullanabileceğin bir arkadaşın yoksa (ki sonuçta parasını vereceğini düşünüyorum :p), garanti sanal kart en kolay yol sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sanal kart ne? nasıl alınır ? cidden bilmiyorum bu olayları[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Garantinin Sanal Kartı için ilk önce bir şubeye gidip hesap açtırmalısın, hesabı açtırdın parayıda koydun hesaba sonra , garantini internet şubesinden bir sanal kart yaraticaksin okdar. [Bu mesaj MrMedia tarafından 24 Kasım 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bı arkadasın warsa ona elden para wer o sana çeksın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 peki hangi bankadaki sanal kartla yurt dışından getirtebilirim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 garanti bankasının "sanal kart"ını kullandım 2-3 kez yurt dışında sipariş için hiç sorun çıkmadı; ayrıca arkadaşlar da var kullanan herhangi bir şikayetlerini duymadım.. bankaya gidip inteaktif bankacılık olayını ve sanal kart şifremi öğrenmek istiyorum dersen yardımcı olurlar, bu kadar.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla arkadaşlar cidden hepiniz sağolun varoğlun belkide wow oynamak kısmet olmayacaktı bana...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hele aileden birinin garanti bankasında hesabı varsa çok daha kolay. yeni hesap açmaya falan da gerek yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 www.garanti.com dan direk internet subesini actirabilirsin sube ye gitmene bile gerek yok yeterki hesap kart inla ATM lerden 1 kere sifreni girmiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çok iyi oldu bu. şimdi pre-order yapabilirim :). hangi sitelerden alabiliriz bu sanalkartla, bu siteler ne kadar güvenilir olur, türkiyeye gönderirler mi, ne gibi işlemler yapmak gerekir. bu soruları cevaplayan bi rehber başlık açılsa ve bilenler buraya yazsa çok iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bakın belirsizlik var sanırım , Sanal Kart için önce bir banka hesabınız olması lazım ve içinde paranız.Yani hesabınız yoksa garanti şubesine gidip hesap açtırmalısınız ve internet şubesine girip ordan sanal kart yaratırsınız. Birde Sanal Kredi Kartı var orda kredi kartı niz için sanal kredi karti yaratır.Ama sizin için şuanki opsiyon Sanal Kart[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tamam yarın hesap açtıracağım sonrada bu hesaba sanalk kart . hesaptan parayı sanal kart hesabına transfer edip alışveriş yapabileceğim. "sanal kredi kartı" farklı bişey sanırım ama "sanal kart"lada internetten alış veriş yapılabiliyor anladığım kadarıyla. benim esas bilmek istediğim yurt dışında hangi siteden alabilirim oyunu bu sanal kartla güvenilir olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar