Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BSOD Ekran Kartı ?

mani

Öne çıkan mesajlar

Oyun oynarken restart attı bir anda bilgisayar. dedim noluyoruz açılırken bsod verdi direk. safe mode da açılıyor bilgisayar. Sildim ekran kartı driverlarını tekrardan kurdum vs. Ekran kartı driverları yüklü değilken açılıyor normalde ama driverları yükleyip restart attıktan sonra gene BSOD veriyor. Format attım sıfırdan kurdum win7 yi. kurulum, güncelleştirmeler vs çalıştı normal. Ekran kartı driverlarını kurmadım bu sefer hemen dedim bakalım güncelleme yaparken, 1-2 saat açık kalsın olacak mı birşey diye normal çalıştı. Gene driverları kurduktan sonra BSOD aldım. şu anda kurulum sonrasına döndürdüm öyle kullanıyorum ama driverlar falan yüklü değil tabi. Ekran kartı da çok ısınmıyor gibime geldi. gtx580 ekran kartı gayet ısınırdı yani boşta dursa bile makina.

Sıfır kurulum sonrası driverları yükleyince de BSOD vermesi ekran kartının mefta olduğuna mı işaret şimdi ? Ufak çapta başka parçaları bir progrma vasıtasıyla deneyebileceğim bir program vs yöntem varsa bi söyleyinde el mahkum alacaz sanırım yeni bir ekran kartı :
Sosyal ağlarda paylaş

akım koruma prizlerinin adam akıllı işe yaraması için topraklamanın olması lazım. Ne yazık ki Türkiye'de şebeke nötrü kullanılıyor. Bizim bina 45-50 senelik falan. haliyle topraklama falan yok. Yeni yapılan binalarda topraklama yapılıyor sanırım ama kim nekadar dikkat ediyor, ne denli adam gibi yapıyor bilmiyorum açıkçası. Belki büyük siteler falan yapıyordur ama böyle müstakil bina diktirenler de yapmıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...