Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A200 AMG mi BMW 1.16i mi

Somon

Öne çıkan mesajlar

Mercedes için yorumlar daha baskın geldi, benimde üç aşağı beş yukarı düşüncem bu yöndeydi daha da ağır basmaya başladı.

Muhtemelen ay sonunda siparişi vericem a200 AMG paket olarak 92.000 katalog fiyatıydı ancak 88.000'e alabilecegimi düşünüyorum,

Bundan bi 3 gün önce birisi bana reno motoru var mercedeslerde 90k'ya renoya mı bincen mıhaa demişti bi o zaman hak vermiştim adam doğru diyor diye, ne ise araştırdıktan sonra dizel motorlarda sadece reno motoru kullanıldıgını öğrendikten sonra rahatladım.

Biraz donanımsal olarak bilgi yazmak gerekirse.

1.16i

0-100= 9.1 saniye
Max Hız = 201 km
Tork = 220
Arka Çekişli
124 HP

A200

0-100=8.3 saniye
Max Hız = 224 km
Tork = 250
Ön Çekişli
156 HP
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor.

İlla 4 kapılı küçük araba alınacaksa. Mini Cooper S Countryman ikisinide ezer.

1.6 186 HP

Saygılar.

Dipnot: 4 çeker versiyonuda var! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-borusan-cikisli-garantili-tam-ful-ekranli-orginal-118385110/detay

Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

secenekler cok ama adam sadece bmw ve mercedes dusunuyordu o markalarin haricinde arac dusunmuyordu

Mercedes A yada BMW 1 hani yanlış anlamasın kimse ama paramın yettiğince anca bunları alabildim maksat arabada yıldız olsun yada bmw yazsın izlenimi veriyor.

En azından bana öyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Cairne said:

secenekler cok ama adam sadece bmw ve mercedes dusunuyordu o markalarin haricinde arac dusunmuyordu

Mercedes A yada BMW 1 hani yanlış anlamasın kimse ama paramın yettiğince anca bunları alabildim maksat arabada yıldız olsun yada bmw yazsın izlenimi veriyor.

En azından bana öyle geliyor.

oyle bir sey yok. hatchback kasanın ozellikle buyuk sehirlerde cok faydaları var. premium baska hatchback vardı da biz mi binmedik?

5.20d ye gecmeden once 4 sene baya donanımlı bir 1.18i kullandım. hala ozluyorum 1 serisini. boyutu, rahatlıgı, kolaylıgı vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor.

1.6 186 HP

Saygılar.

Dipnot: 4 çeker versiyonuda var! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-borusan-cikisli-garantili-tam-ful-ekranli-orginal-118385110/detay

bunu diyecektim benden once davranmissin, countryman s all4 varken ne 1.16si a200u? en en kotu yeni cla geliyormus 86 bin tl den baslayan fiyatlarla 96 bine biraz dolusunu alirsin.

ama tabi sequo'nun verdigi linktei beyaz tavanli aynalisini alma, duz simsiyah ya da fume siyah tavanli alacaksin aliyorsan, jantlar siyah olucak opsiyonsuz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Somon said:

...Bundan bi 3 gün önce birisi bana reno motoru var mercedeslerde 90k'ya renoya mı bincen mıhaa demişti...

O birisi cahil cahil konuşmasın... bana eşşeği uzaktaki su kaynağına yollatmasın...

Hatchback araç ben de seviyorum ama 80k TL para vermek bana mantıklı gelmiyor. En azından gider az km yapmış ve tercihe göre garantili/garantisiz araç alırım. Kalan parayı da kenara koyar, bakım ve süpriz masrafları oradan karşılarım. Tabi bu benim penceremden görünen manzara :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

birincisne evet, ikincisine hayır.

manuelde az yakma lüksünüz kesinlikle yok.
ha bmw ve merc gundelik ne yakar bilmiyorum ama dur kalk egimli trafikle işe gidip gazlayrak geri donuyorum.

stage 2 yazılım downpipe vs. var, ortalama tuketim 12.5lt

zaten tsi twincharge motor kalkıyo, kesinlikle bi de bu saatten sonra alınmaz, araba 2008de cıktı yahu
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

Sequo said:

birincisne evet, ikincisine hayır.

manuelde az yakma lüksünüz kesinlikle yok.
ha bmw ve merc gundelik ne yakar bilmiyorum ama dur kalk egimli trafikle işe gidip gazlayrak geri donuyorum.

stage 2 yazılım downpipe vs. var, ortalama tuketim 12.5lt

zaten tsi twincharge motor kalkıyo, kesinlikle bi de bu saatten sonra alınmaz, araba 2008de cıktı yahu

DSG almıştım hanıma 2010 senesinde 7.000 km ye kadar kullandık ve ben o araca güvenip bir keresinde uzun yola gitmiştim 7.2 ortalama vermişti o an gözüme girmişti.

Maksimum hızı 210 du ama düşük süratlerde tatminkardı. Yol tutuşuda mükemmeldi scirocconun. Onu sattıktan sonra Mini cooper s aldık hanıma şunu anladım;

Scirocco hiç bir zaman bir cooper s olamaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

Sequo said:

1.6 186 HP

Saygılar.

bunu diyecektim benden once davranmissin, countryman s all4 varken ne 1.16si a200u? en en kotu yeni cla geliyormus 86 bin tl den baslayan fiyatlarla 96 bine biraz dolusunu alirsin.

ama tabi sequo'nun verdigi linktei beyaz tavanli aynalisini alma, duz simsiyah ya da fume siyah tavanli alacaksin aliyorsan, jantlar siyah olucak opsiyonsuz =)

Bende var bundan, ilgilenen olursa verelim. Şirket aracına geçmem sebebiyle dün itibariyle kapalı garaja çektim artık yeni sahibini bekleyecek.

2012 S ALL4 Royal Grey, Siyah Tavan, Chili Paket, 18" Turbo Fan Jantlı.

Hatta fotoğrafı da var;
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Somon said:

Bugun gidip "A200 AMG Gece Paketi" sipariş ettim 91.550 liraya.

2,5 ay sonra elimde olacak hayırlısı ile haziran sonunda (:P)

ps: kırmızı renk

oha.

Hayırlı olsun :D

Almazdım ben ama umarım mutlu kalırsın.

Teşekkürler; kararsızlıklar içinden, karar verdim. "0" almak istemesem kesinlikle başka bir araç bakardım ama "0" için bu tercihi yaptım, umarım pişman olmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...