Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ekmek said: AMG performans serisi değil mi ya 100k ya nasil alınıyor? bmw nin m paketi gibi AMG nin de bir paket versiyonu var. gorsel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 görünüş amg, motor pır pır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 paramecium said: Selam, Otomobil'de Roma=Mercedes ve BMW... Diğer alternatifler sadece basamak :P Diğerleri olayın farkında olmadıkları için hâlâ üretime devam ediyorlar ;) Saygılar. pis audici, dil uzatma çarpılacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mercedes için yorumlar daha baskın geldi, benimde üç aşağı beş yukarı düşüncem bu yöndeydi daha da ağır basmaya başladı. Muhtemelen ay sonunda siparişi vericem a200 AMG paket olarak 92.000 katalog fiyatıydı ancak 88.000'e alabilecegimi düşünüyorum, Bundan bi 3 gün önce birisi bana reno motoru var mercedeslerde 90k'ya renoya mı bincen mıhaa demişti bi o zaman hak vermiştim adam doğru diyor diye, ne ise araştırdıktan sonra dizel motorlarda sadece reno motoru kullanıldıgını öğrendikten sonra rahatladım. Biraz donanımsal olarak bilgi yazmak gerekirse. 1.16i 0-100= 9.1 saniye Max Hız = 201 km Tork = 220 Arka Çekişli 124 HP A200 0-100=8.3 saniye Max Hız = 224 km Tork = 250 Ön Çekişli 156 HP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor. İlla 4 kapılı küçük araba alınacaksa. Mini Cooper S Countryman ikisinide ezer. 1.6 186 HP Saygılar. Dipnot: 4 çeker versiyonuda var! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-borusan-cikisli-garantili-tam-ful-ekranli-orginal-118385110/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 secenekler cok ama adam sadece bmw ve mercedes dusunuyordu o markalarin haricinde arac dusunmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Cairne said: secenekler cok ama adam sadece bmw ve mercedes dusunuyordu o markalarin haricinde arac dusunmuyordu Mercedes A yada BMW 1 hani yanlış anlamasın kimse ama paramın yettiğince anca bunları alabildim maksat arabada yıldız olsun yada bmw yazsın izlenimi veriyor. En azından bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 gelir tabii sequo,tok açın halinden anlarmı? adamın parası vardı da 600bin'lik sls amg ye mi binmedi? zengin rp'sinin dibine vuruyorsun bazen gel chate buralarda sürünme asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Cipetpet said: gelir tabii sequo,tok açın halinden anlarmı? adamın parası vardı da 600bin'lik sls amg ye mi binmedi? zengin rp'sinin dibine vuruyorsun bazen gel chate buralarda sürünme asdasdasd Geliyorum pis fakir bekle beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 94 bin kusur liralik 0 bir bir arac yerine 2. el Bundan bundan ya da bundan alinmaz ama yine de bundan aptalsa bundan az zorlarsa da bundan alabilir belki gosteris yapmayi sevmiyordur ya da buyuk araba sevmiyordur ama mercedesi veya bmw yi seviyordur ama maddiyat meselesi denmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 cla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sequo said: Cairne said: secenekler cok ama adam sadece bmw ve mercedes dusunuyordu o markalarin haricinde arac dusunmuyordu Mercedes A yada BMW 1 hani yanlış anlamasın kimse ama paramın yettiğince anca bunları alabildim maksat arabada yıldız olsun yada bmw yazsın izlenimi veriyor. En azından bana öyle geliyor. oyle bir sey yok. hatchback kasanın ozellikle buyuk sehirlerde cok faydaları var. premium baska hatchback vardı da biz mi binmedik? 5.20d ye gecmeden once 4 sene baya donanımlı bir 1.18i kullandım. hala ozluyorum 1 serisini. boyutu, rahatlıgı, kolaylıgı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sequo said: Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor. İlla 4 kapılı küçük araba alınacaksa. Mini Cooper S Countryman ikisinide ezer. 1.6 186 HP Saygılar. Dipnot: 4 çeker versiyonuda var! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-borusan-cikisli-garantili-tam-ful-ekranli-orginal-118385110/detay bunu diyecektim benden once davranmissin, countryman s all4 varken ne 1.16si a200u? en en kotu yeni cla geliyormus 86 bin tl den baslayan fiyatlarla 96 bine biraz dolusunu alirsin. ama tabi sequo'nun verdigi linktei beyaz tavanli aynalisini alma, duz simsiyah ya da fume siyah tavanli alacaksin aliyorsan, jantlar siyah olucak opsiyonsuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Selam, Somon said: ...Bundan bi 3 gün önce birisi bana reno motoru var mercedeslerde 90k'ya renoya mı bincen mıhaa demişti... O birisi cahil cahil konuşmasın... bana eşşeği uzaktaki su kaynağına yollatmasın... Hatchback araç ben de seviyorum ama 80k TL para vermek bana mantıklı gelmiyor. En azından gider az km yapmış ve tercihe göre garantili/garantisiz araç alırım. Kalan parayı da kenara koyar, bakım ve süpriz masrafları oradan karşılarım. Tabi bu benim penceremden görünen manzara :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sequo said: Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor. birincisne evet, ikincisine hayır. manuelde az yakma lüksünüz kesinlikle yok. ha bmw ve merc gundelik ne yakar bilmiyorum ama dur kalk egimli trafikle işe gidip gazlayrak geri donuyorum. stage 2 yazılım downpipe vs. var, ortalama tuketim 12.5lt zaten tsi twincharge motor kalkıyo, kesinlikle bi de bu saatten sonra alınmaz, araba 2008de cıktı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 synthesizer said: Sequo said: Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor. birincisne evet, ikincisine hayır. manuelde az yakma lüksünüz kesinlikle yok. ha bmw ve merc gundelik ne yakar bilmiyorum ama dur kalk egimli trafikle işe gidip gazlayrak geri donuyorum. stage 2 yazılım downpipe vs. var, ortalama tuketim 12.5lt zaten tsi twincharge motor kalkıyo, kesinlikle bi de bu saatten sonra alınmaz, araba 2008de cıktı yahu DSG almıştım hanıma 2010 senesinde 7.000 km ye kadar kullandık ve ben o araca güvenip bir keresinde uzun yola gitmiştim 7.2 ortalama vermişti o an gözüme girmişti. Maksimum hızı 210 du ama düşük süratlerde tatminkardı. Yol tutuşuda mükemmeldi scirocconun. Onu sattıktan sonra Mini cooper s aldık hanıma şunu anladım; Scirocco hiç bir zaman bir cooper s olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 12.5 lt ne ya allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dsg evet, uzun yol dusuk surat evet. sehir ici dur kalk veya 200 uzeri kmlerde korkunc. 251 görebildik ama tabi anlık tuketim 15 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Spiegel said: Sequo said: Ben olsam ikisinide almam. 1.4 TSI Scirocco ikisinden de daha performanslı ve daha az yakiyor. İlla 4 kapılı küçük araba alınacaksa. Mini Cooper S Countryman ikisinide ezer. 1.6 186 HP Saygılar. Dipnot: 4 çeker versiyonuda var! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mini-borusan-cikisli-garantili-tam-ful-ekranli-orginal-118385110/detay bunu diyecektim benden once davranmissin, countryman s all4 varken ne 1.16si a200u? en en kotu yeni cla geliyormus 86 bin tl den baslayan fiyatlarla 96 bine biraz dolusunu alirsin. ama tabi sequo'nun verdigi linktei beyaz tavanli aynalisini alma, duz simsiyah ya da fume siyah tavanli alacaksin aliyorsan, jantlar siyah olucak opsiyonsuz =) Bende var bundan, ilgilenen olursa verelim. Şirket aracına geçmem sebebiyle dün itibariyle kapalı garaja çektim artık yeni sahibini bekleyecek. 2012 S ALL4 Royal Grey, Siyah Tavan, Chili Paket, 18" Turbo Fan Jantlı. Hatta fotoğrafı da var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bugun gidip "A200 AMG Gece Paketi" sipariş ettim 91.550 liraya. 2,5 ay sonra elimde olacak hayırlısı ile haziran sonunda (:P) ps: kırmızı renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Somon said: Bugun gidip "A200 AMG Gece Paketi" sipariş ettim 91.550 liraya. 2,5 ay sonra elimde olacak hayırlısı ile haziran sonunda (:P) ps: kırmızı renk oha. Hayırlı olsun :D Almazdım ben ama umarım mutlu kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dartanian said: Somon said: Bugun gidip "A200 AMG Gece Paketi" sipariş ettim 91.550 liraya. 2,5 ay sonra elimde olacak hayırlısı ile haziran sonunda (:P) ps: kırmızı renk oha. Hayırlı olsun :D Almazdım ben ama umarım mutlu kalırsın. Teşekkürler; kararsızlıklar içinden, karar verdim. "0" almak istemesem kesinlikle başka bir araç bakardım ama "0" için bu tercihi yaptım, umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hayirli olsun. merak etme pisman olmazsin. insan araba gibi pahali bir seyden ancak sifir araba surekli arizadan serviste yatarsa pisman oluyor. baska hic bir sey pisman edemez bu saatten sonra seni :) A serisinde oyle bir deneyimi olan birini de duymadim ben hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar