dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gm light öğrenemiyorum bir türlü ya, para var, skill var, trainer hazır, vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben paladinime direk almıştım. 16k+ tutuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenris said: bladedancer la ranger arasında kaldım. party şöyle bişe düşündüm: defender crusader (cleric misali healer olarak) bladedancer veya archer druid eger warrior modda oynayacaksan crusader muhtemelen hiç heal atmayacak. 10 turn un 8 inde celestial armor kullanacak, diğer 2 sinde ya auto attack ya sunder armor yada heal/res kullanacak. O yuzden bence druid yerine runepriest al, fire spelleri AOE 1k+ vurabiliyor, archer i bilmem ama runepriest inner fire buffladıgı zaman bladedance (GM sword, GM dualwield) 170+150+150+(3x silahlardaki elemental hasarlar) gibi saçma birşey vuruyor her turn. hatta öldürürse -ki hemen hemen butun killeri zaten blademaster yapıyor- 2. kere saldırıyor, tadından yenmez bm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gene pre-order alınan bir oyunu zaman pasifiğinden oynayamama ezikliği içersinde postlarınızı takip ediyorum : zühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sirat said: ben paladinime direk almıştım. 16k+ tutuyor sanırım karthal a giderken bir chapel var, ordan aldın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Galiba o chapell. (6-7 tile içerisinde karthal sewers girişi vardı) Ama GM için sadece skill değil class promotion da gerekli. var mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 heee yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 guaranteed hit için bi buff veya weapon proc falan birşey var mı? veya şöyle anlatayım bu militialar gibi sword&board gezenlerin devamlı bloklamasının önüne geçebilmek için bir yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Arkadaşlar, i7 4 GB RAM HD4000 ekran kartlı iş bilgisayarımda çalışır mı, yoksa Martta eve dönmeyi mi bekleyeyim? Lan hellban mi yedim bu topikte, bir insan evladı da çıkıp bari "ne bilelim lan" dese ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ne bilelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 şaka şaka çalıştırır, kısarsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 arcane said: guaranteed hit için bi buff veya weapon proc falan birşey var mı? veya şöyle anlatayım bu militialar gibi sword&board gezenlerin devamlı bloklamasının önüne geçebilmek için bir yöntem var mı? şöyle bi spell var ama : said: Radiant Weapon – swings a radiant weapon at the target is close combat, causing light damage and some physical damage. Enemies canot block this attack. This is an expert light magic spell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aa evet o vardı. onu öğreneyim, iyi fikir. (tu) şöyle bir buff olsaymış veya ability olsaymış rangerda falan ne iyi olurmuş. sahi niye sadece warfare var class ability? öbür classlarda karşınıza çıkan class spesific skill var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 var ki öyle bir ability, warfare de, garanti vuruyor sanırım ama blocklanıyormu bilmiyorum. Unstoppable Assault galiba adı. Earth magic de poison spray var, melee vurmayı kolaylastırıyor + aoe + dot onuda kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 onları dayazdım kenara, tenks. bu arada stun dahil, paralyze sleep cart curt bütün durumlarda XP alınmıyor. yani sırf dead veya unconscious'da değil. ne kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 İkinci el xp mi olur, gayet mantıklı. Adam "sleep"ten çıkıyor, "ben uyumuşum abi, ee nasıl öldürdünüz adamı bir anlatın hele" +xp Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bak şimdi sen söyleyince mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Son vuruşa kadarki deneyimleri kafaya sütun yiyince unutuyor herhalde, mantıklı sdf. Paralyze versin bari XP. Bu arada 2H Expert'da hiç block yemiyormuşuz onu da not edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 grupta fire alan kimsenin olmamasının acısını ileride çekicem gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 melee icin inner fire, bütün grup için unleashed rage(?) bide bütün düşmanlar için fire burst/rune/fire blast(?) olmadan cok zor olur sanki oyun. rune priest bence her eve lazım. GM fire, GM earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bende sadece Dwarf Defender'da Fire Magic var. Master Fire Magic olmazsa çok üzerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bence sadece master da yetmez, GM fire saçma derece fazla vuruyor. (GM sword, GM dual-wield, neredeyse full might gitmiş deli bufflanmış blademaster 250+180+180 gibi birşeyi single targeta vuruyorken fire GM spell AOE ve 1.1k cirt vuruyor :S) Hatta AOE derken tile based AOE de değil, direk partynin etrafındaki bütün karelere vuruyor bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Dwarf Defender, Barbarian, FreeMage, Ranger compuyla oynuyorum. Yol yakından reroll mü yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 2x Dwarf Scout - 2x Freemage nasıl? Baya övüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar