elvyn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 alman yapimi run lola run ve jean reno nun oynadigi aksiyon filmi wasabi kasim ayinda cnbce'de. wasabi 26 kasimda. run lola run in tarihine asagi inip bakmaya usendim. mazur gorun...[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 run lola run izlenir tekrar hoş bir alman filmiydi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 İkiside çok güzel filmdir. Zamanınız varsa kaçırmayın..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet run lola run alman fılmı guzelde bı fılm zamanımı harcayıp seyredebılırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 wasabi vasat bi film.caponlar parayı basmışlar reno koymuşlar bitmiş.o adam kendini harcıo aksiyon filmlerinde.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: sirnaber, 16 Kasım 2004 00:44 tarihinde demiş ki: 23 kasım wasabi dergide 26 kasim diye okumustum[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 run lola run'ı izlicem imdb'de top 250'de zaten[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: arcane, 16 Kasım 2004 02:37 tarihinde demiş ki: wasabi vasat bi film.caponlar parayı basmışlar reno koymuşlar bitmiş.o adam kendini harcıo aksiyon filmlerinde. Bıraz yanlıs olmus sanırım filmi Luc besson yazıyo ve cekim sırasındada bayabı bulaşıyo ışın ıcıne. Jean Reno'nunda Luc besson 1 numaralı oyuncusu oldugunu dusunursek, oynaması hıcde sıra dışı degıl para bastırmakla ılgısı yok, ayrıca fılm fransız capon ortak yapımı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bide ben severim Wasabi'yi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 RLR izlemeye değer kesinlikle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 run lola yı daha 2 yıl önce izledim ne çabuk yahu.. Türk sineması gibi mübarek. hızlı türüyorlar.. güzel film hepside geçen yıl walla Kanal D verdi wasabi yi[signature][hline]BBAL Kurt © [Bu mesaj Aerialss tarafından 17 Kasım 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 türü ne arkadaslar dram mi..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hyr[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İki filminde dvd si 10 milyona satılıyo. Koleksiyon yapanlar kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Aerialss, 17 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: run lola yı daha 2 yıl önce izledim ne çabuk yahu.. Türk sineması gibi mübarek. hızlı türüyorlar.. güzel film hepside geçen yıl walla Kanal D verdi wasabi yi 2 yıl ? trt-1 artık 4-5 ay önce vizyona girmiş filmleri gösteriyo 2 yıl pek de yakın bi tarih değil yani[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 2 yıl rahat vardır cünkü ben de 2-3 yıl önce izlemistim dvd'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 run lola run 98 yapımı .. 2 senelik olsaydı tv'de vermek için çok da erken olmazdı demek istedim ben kastettiğim şey oydu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 19 Kasım 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tavsiye ederim ikisini de[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 run lola run ı beğenmedim.iyi yönü baya var, film olarak da iyi yanlız notu abartılmış bence.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tekrar izledim ve tekrar mest oldum. Farklı olduğunu hemen hissettiren bi film. Bence aldığı notu sonuna kadar hak ediyor. Lola'nın vurulduğu sahnede "hass ulan daha 20 dk oldu" diyip sonra geri dönüşü ve diğer yönetmen oyunları filmin kült olmasını sağlayan etmenler. Ha şunu itiraf etmeliyim 3. baştan sarımda sıktı :)[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence filmdeki en güzel yer yoldaki diger insanların hayatlarında saniyelik olayların yaptığı farklardı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 run lola run dada bir kelebek etkisi var yani lola her çarpışında birilerine onların kaderleride değişik yönde oluyo bilmem dikkat ettinizmi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 zaten filmin işlediği konulardan biri kader teması ama ne derece detaylı işleniyo tartışılır :) ben beğendim filmi .. sırf kurgusu bile yeterli izlemem için franka potente hatun ablamız da pek hoş koşuyo ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Oeh çok utandım. Mesajıda editleyemiyorum malesef.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 dataylı işlenmior zaten kader teması o konuda haklısın, ama durmak bilmeyen aksiyonu ile başından sonuna kadar sürüküyhor seyirciyi çekerken kullandığı değişik teknikler de cabası tabi filmi bu kadar güzel hale getiren bi ara sinema dergisinde en iyi 25 aksiyon filminden biri seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam wasabi ise gerçekten vasat, sadece jean reno için seyredilir zaten[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar