chrome Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hiç zevkli birşey değil oğlum heves etmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 jartiyerli bağyanları özlerim ben evden çalışırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ofiste calisamiyorum ki ben, evde nolur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 EVDE HİÖÇ ÇALIŞAMAZSIN ŞAPŞAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 BabacumMostors said: bende evden çalışmak istiyorum da finanasal tablolarda veri güvenliği hede hödö ahah yalana gel. abartısız bi yatırımla rahatça evden ve güvenli olarak işini yapabilirsin ki :D herifler yiyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ofiste çalışmak sorun değil aslında ama tatile çıkmak için izin almak, sabah işin var geç gitcen işe izin al mazeret uydur gibi kısıtlayıcı durumlar işi bok ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 dur abi allahaşkına EPM oalyına anca giriyoruz parayı ona bağladık, yenimle bütçe yaparken nereden ne kısacağımı şaşırdım ahahsdf uzaktan erişimi bile sadece IT ekibine izin veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 OHOO HYER İSTEYEN EVDEN ÇALIŞSA OFİSTE ÇALIŞACAK ADAM KALMAZ SONRA?? MATRİKS alan yetkilisi bile tröllüyör iğrenç bi forum.... ffs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 home agent ol çağrı merkezlerine, evden çağrı al. win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ardeth said: çeviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 insan iletişimi mükemmel olmayan biriyim. hala bu duruma uygun bir iş bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aquila said: ofiste calisamiyorum ki ben, evde nolur acaba. bak hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar