Cornelius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Nedendir bilinmez ama burayı daha yeni keşfettim :) Bu keşfimin sonucu olarak artık burdayım ve herşeyi elimden geldiği kadar burdan aramaya ve burda yorumlaya çalışacağım :) Herkese Selam.. Beni aranıza kabul edersiniz değil mi ? Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ne demek hosgeldın aramıza ;)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 herkes kabul edilir hoş geldin[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
wespertilio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 araştırdık inceledik geçmişini taradık ve bir kusur bulamadık(yalan) :pP kabul edildin genç geç içeri takılmana bak =)[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hoss geldin![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Alıntıla
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Welcome Abroad Ma Nigga[signature][hline]..:: Respect ::.. Alıntıla
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 welkım[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Alıntıla
pan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hoşgeldn[signature][hline]wtf? Alıntıla
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ii olmuş keşfetmen ben keşfetttim hayatım değişti valla burası super[signature][hline][b]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... contacts: [email protected] Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 1 ay, 6 gün olmuş arkadaş gelip pati'ye yerleşeli. dikkat edilesi bir detay olsa gerek.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Evet hatta bugün 1 ay 1 hafta oldu :P Hoşgeldin. Forum hakkında bilgiye faq'dan ve bölümlerdeki stickylerden ulaşabilirsin. iyi seyirler..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Gidene niye gittin ,gelene niye geldin demeyiz tabiki aramıza kabul ederiz .Hoşgeldin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.