benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Her ikisi de dünyanın en eski meslekleridir beyler , 'Allah muhtaç etmesin ama yokluklarını da göstermesin' denir. Ücret konusunda ortak olarak 'Vizite ücreti' uygulanır , Özel sektörde çalışıyorlarsa ne ala , toplumda her ikisinin de saygınlığı yüksek olur ama eğer kamu sektöründe iseler halleri perişan :P Sosyetik olanları daima el üstünde tutulur , sık sık televizyonlarda ve basında görebilirsiniz Müşteri seçme şansları yoktur , ancak müşterileri onları seçer muameleri iyi olmak zorundadır, müşteri memnun kalmazsa bir daha gelmez Otobüste,trende vs. yolculuk yaparken yanlarında oturan kişiye mesleklerinin ne olduğunu söylemekten çekinirler, aksi taktirde kendilerinden yararlamanaya kalkışabilir Mesleklerini sevmeseler de bir kere başladıar mı artık geriye dönüş yoktur her ikisi de çocuklarını en iyi okullarda okuturlar kendileri gibi olmasınlar diye.. 'Ne olacaksan ol ama en iyisi ol' sözü ikisi için de geçerlidir , Antik şehirlerden günümüze kadar genelde iki yapı ayakta kalmıştır.. Şifahane vee ..hane , çünkü ikisi de yıkılmasın diye çok sağlam yapılmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mersi canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 allah(c.c) razı olsun emeğine sağlık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 forgiver tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Teraziye tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 KARDEŞ EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. TERAZİNE TIKLADIM. COMIC SANS İLE YAZACAKTIM AMA OLMADI. İTALİKLE İDARE ET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ben bir Mühendis olarak çocuğumun doktor olması taraftarıyım , yalan bu inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar