Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E46 316i hakkında

heroLion

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 2003-2005 arası düşünüyorum fiyatları 35-40.000 arasında değişiyor. Açıkcası uygun görünüyor, tecrübesi olan arkadaslar artısını eksisini paylaşabilir mi? 70-100.000 km aralığında bakıyorum bana biraz ucuz geldi, kronik bi sorunu mu var bu araçların anlamadım. Aynı özelliklere sahip 318 ya da 320ler daha pahalı çünkü.

Yakıtı nasıldır? Sehir ici ortalama 9, sehir disi 6 litre benzin benim için uygun.
Performansı çok mu düşük?
Motoru "daş" gibi mi? Yoksa üzer mi?
Özellikle dikkat etmem gereken bir yanı var mi?

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

C180k 45.000 ve üzeri fiyatlarda. Benim bahsettigim 316 ayarında olanlar (km, değişen-boya vs) 50.000'den pahalı. Dolayısıyla bütçemi aşar. Zaten kafamı kurcalayan konu da bu. İki model arasındaki bu fiyat farkının nedeni 316'nin handikapı mıdır, ve o handikap nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

sedan icin konusuyorum.

motor revizyonuna kadar 105 beygir, motor makyaji sonrasi 116 beygirdir. gunumuzde alacagin araba artik bu cikisi bile vermeyecek.

ayrica cok yakar. memlekette bu motoru otomatik vites ile bulamazsin sanirim zaten. ama bulsaydin da zaten bol bagirir hic gitmezdi.

100 bin km den asagi bulman zor. en genci 8 yasinda olacak, zira sedani uretimden kalkti 2004 yilinda, yerine e90 kasa geldi. bu da bol el degistirme ihtimali demek. nasilsa satacagiz kafasi ile tam bakim yapilmamasi idare edilmesi demek. vs vs vs vs...

yorgun, yasli bir arabanin tum sorunlarini gosterecek. hele bir de "bmw aldim haci" kafasinda bir apache varsa onceki sahipleri arasinda, sanayide ustalarla bol bol kanka olacaksin demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 2000 3.28 vardi, belli bir kmden sonra kronik sorunu cok. vanos en basinda geliyor, seal ve ringleri degistirmen gerekiyor, kendim yapamam dersen, servisler cok guzel gecirir buradan.
ondan sonra gasket valve cover, oil seperator, radiator expansion tank. hepsi sirayla patladi :) okudugum kadariyla da 150k km civari herkesin basina gelen olay bunlar.

water pump da cogu kiside ariza cikarmis ama benim basima gelmedi.

paramecium said:

Selam,

10 yıllık airbag ömrünü unutmayalım lütfen ;)

Saygılar.

kaza yaptigimda 12 yillik airbagler catir catir calismiti valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...