Astronom Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sahibinden Son derece temiz olan ve cake tabakası oluşmuş pipomu satmak istiyorum ilgilenenler mesaj yoluyla iletişim kurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ministry Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Astronom said: Sahibinden Son derece temiz olan ve cake tabakası oluşmuş pipomu satmak istiyorum ilgilenenler mesaj yoluyla iletişim kurabilir. Arkada duran 3 ekmeği senmi yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kesin biri atlıyacak diye düşünmüştüm haksız çıkarmadın, İşyerinin yemekhanesi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çok güzelmiş ancak çok masraflı bir iş bir zamanlar ciddi şekilde düşünmüştüm almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Evet masraflı, Satıldı bu arada. Edit:İkinci mesajda silinmiş, kendi kendime yazmış gibi olmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar