Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahanza beni gece gece kopartan bir fıkra...

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

said:
Black_Lupin, 23 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 23 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
arkadaşı kolpacıymış.
piyasada arasan bulamazsın öyle süt sağma makinesini.
yok yani öyle bişey yalan.
düğmesi var çıt kapanıyor.dayımlarda var.ben sadece süt sağılırken gördüm köyde başka alakam yok :P

Çevir kazı yanmasın şimdi . Açık açık desene kullanıyom dehşet bişi diye :D .

ben bu cevaba güldüm hehe[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Gece gece kopartan fıkralara dwm. :)

Kamyonculuk yapmakta olan temel gene bir gün işteyken radyodan bir anons duyar. Anonsta; "Dünyamıza bir uzaylı düşmüştür. Görenlerin dostça yaklaşıp en yakın güvenlik merkezine teslim etmesi rica olunur" deniyordu. Benzin almak için duran Temel sıkıştığı için müsait bir yer ararken hareket eden bir çalılık görünce "Hah" der uzaylıyı buldum işte. Çalılığa yaklaşıp; "Trabzonluyem kamyon şoferiyem sizinle tanışmak isterem" der. Ama ses yoktur. Tekrardan, "Trabzonluyem kamyon şoferiyem sizinle tanışmak isterem" der. yine hiç ses gelmez. Son kez denemsinde ses gelir. "Urfalıyam, tır şoferiyam sıçıyam."

-----------------------------------------------------------

Trabzonda köyün birinden bir taksi şöförü geçerken tavuğun birini ezmiştir. Hemen arabasını çeker kenara, köye doğru yürürken bir köylüye rastlar ve olayı anlatır. Tavuğun sahibine parasını ödemek istediğini söyler.
Şöyle bir bakar köylü;
"Ha bunu pilse pilse bizum köyin muhtari Temel pilur."
Adam muhtarlığın yolunu tutar.
Temel'e tavuğu gösterir;
"Bunun sahibi kimse parasını ödeyeceğim, tanıyor musunuz?"
Temel şöyle bir bakar ve cevabı verir;
"Ha pu pizum köyin değuldur, pizum köyde yassi tavuk yoktir."

:D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bi tanede ben anlatiyim bari :P
4 tane rahibe olurler ve cennect cehennem kapisinda melek tarafinda sorguya cekilmektedirler dunyada isledikleri gunahlar icin. melek ilk rahibeye sorar hic gunah isledinmi diye. rahibe untanir kizarir ve sonunda yalan soyleyemeyecegini anlar ve hayatimda bir kere bi penis e isaret parmagimla dokundum der. bunun ustune melek tamam isaret parmagini surdaki kutsal suya sok ve cennete git der rahibede aynen uygular 2. rahibeyi cagirir melek ve sorar hic gunah isledinmi 2. rahibe de gene utanarak itiraf eder ve evet der bende sag elimle penis tuttum der. melek tamam elini kutsal suya sok ve cennete git der ve rahibede yapar fakat tam bu sirada 3. ve 4. rahibenin yer degistirdigini gorur ve sorar neden yer degistirdiniz. 4. rahibe cevap verir arkadas kutsal suya .otunu sokmadan ben bi agzimi calkaliyim.... :D[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Dark Thorne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladric, 23 Kasım 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
bi tanede ben anlatiyim bari :P
4 tane rahibe olurler ve cennect cehennem kapisinda melek tarafinda sorguya cekilmektedirler dunyada isledikleri gunahlar icin. melek ilk rahibeye sorar hic gunah isledinmi diye. rahibe untanir kizarir ve sonunda yalan soyleyemeyecegini anlar ve hayatimda bir kere bi penis e isaret parmagimla dokundum der. bunun ustune melek tamam isaret parmagini surdaki kutsal suya sok ve cennete git der rahibede aynen uygular 2. rahibeyi cagirir melek ve sorar hic gunah isledinmi 2. rahibe de gene utanarak itiraf eder ve evet der bende sag elimle penis tuttum der. melek tamam elini kutsal suya sok ve cennete git der ve rahibede yapar fakat tam bu sirada 3. ve 4. rahibenin yer degistirdigini gorur ve sorar neden yer degistirdiniz. 4. rahibe cevap verir arkadas kutsal suya .otunu sokmadan ben bi agzimi calkaliyim.... :D

bu çok klasik ama duydugumda çok güldüğüm ender fıkralardandı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi rahip ve 2 tane rahibe varmış. Bigün rahip banyo yapmaya gitmiş.Bakmış sabun yok. Neyse bu sabun almaya gitmiş odasına. Dönerken rahibeleri görmüş ve ne yapacağını şaşırmış. Orda duran bi heykelin yanına geçmiş ve heykel gibi durmaya başlamış. Neyse rahibler önünden geçerken dikkatini çekmiş ve durmuşlar.Bbiri demiş ne kadar canlı görünüo dokunayım demiş ve penisini ellemiş. Bu arada rahip elinden sabunu düşürmüş. Rahibe demiş "aaa dokununca sabun veriyo." Diğer rahibe; "bende dokunacam" Neyse bu ellemiş çekmiş filan. "aa banada sıvı sabun verdi..."
ehehe lisedeyken derste hoca anantmıştı buuunu sapıq herif

[Bu mesaj CryBaby tarafından 23 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Al birtanede benden..

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..." [signature][hline]RadikaL Bursa'Lı
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah guselmiş :)...
yabende cok saglam fıkralar var su cennet mevzuularıyla ılgılı ama ne zmana anlatsam basıma bısı gelıo yanı okadr saglam :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...