jeetonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Arkaşlar ben honu epey zamandan beri oynuyodum bi süre lol u denemek uzere bıraktım sımdı hon oynamak ıstıyorum hesaplarıma gırmeyı denedım olmadı sonra bı yolunu bulup falan bilan şifrelerımı degıstırdım ana sıtesınde gırıyo ama oyunu laucerden acıp gırmeye calıstıgımda gırmıyo hata veriyo yenı uyelık actım sıtesınden gırıyo ama laucerden o hesabımada gırmıyo bugun oyunu update yaptım epey zamandan berı yapmamıstım sizce ne yapabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeetonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 "kımse yardım etmıyecekmı arkadaslar oyunu silip indirdim kurdum yıne aynı olaf bı ara transfer olayı falan varmıs orda turkıye adı yok hadıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeetonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Rasmon said: format at şakamısın sen zeki şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ticket at support'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar