Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Horde - US de Horde Oynayacaklar İçin Guildimiz Kuruluyor...

Eno

Öne çıkan mesajlar

WoW sunucularının açılmasına 24 saatten az bir zaman kala, US sunucularında ve Horde oynayacak olanlar için guild çalışmamız son aşamasına geldi. Guildimizin ismi, Golden Horde!

Guild, US de, PvP sunucularından birisinde kurulacak. Hangi serverda olacağının kararını 23 Kasım akşamı, ben bütün serverlardaki ping durumunu test ettiğimizde karar vericez ve bu topicin altına ekleyeceğim. Guild hakkında bilinmesi gereken başlıca şeyleri yazayım, diğer bilgileri guild sitesinden bulabileceksiniz zaten.

Herşeyden önce, guild sadece Türk'lerin oluşturacağı bir guild değil. Çünkü, US sunucularında oynayacak Türk sayısı sınırlı ve bu oyunda çok zevk alabilmek için, kalabalık bir guild mensubu olmak kaçınılmaz bir şart. Dolayısıyla, guildde Türk'ler ve yabancılar olacak. Özellikle yabancıları alırken, çok hassas olucaz. İçimizden birilerinin alınacak kişiyi tanıyor olması şart...

Buna bağlı olarak, guild ismi PATI vs değil. Yabancılarla iletişim bu yolla daha kolay olacaktır.

Guild kurucuları;
Befounder (a.k.a Chosen / Draconiac Fireheart ;) )
Mendoza
Riglous
Eno => Guildmaster (Daha sonra daha mantıklı bir title bulabiliriz)

Guild sitesi www.goldenhorde.net. Guilde katılmak isteyenler, siteden application form u doldururlarsa kendileriyle iletişime geçilecektir.

Ayrıca genel kurallar da sitede yazıyor.

Özellikle değinmek istediğim birşey var. O da, US sunucularında olduğumuz için genellikle raidler/organizasyonlar bize ters zamanlarda olacaktır. Golden Horde dahilinde, bunu mümkün olduğunca uyulabilir saatlere çekmeye çalışıcaz. Öte yandan, hepimiz yepyeni karakterlerle oynayacağımızdan, sanıyorum günün her saati quest için gerekli gruplar sağlanacaktır.

Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum...

Eğlenceye sadece 24 saat kaldı![signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklımdayken söyleyeyim, "biz alliance oynayacaz / us de oynayanlar angut / biz eu da oynayacaz / dün akşam gezmeye gittim / ya oyunu nereden alırız, nasıl us de oynarız, kredi kartı işini napıcaz" tarzı konuyla alakasız mesajlara pek sıcak davranılmayacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav tabii ki serbestsiniz. Sonuçta oyun bu. Asker değiliz. :) Zevk almak için oynuyoruz. Hiçkimse birşeyi yapmak zorunda değil...

Ama bana kalırsa, guild mensuplarıyla birlikte quest yaparak level atlamak hem daha eğlenceli hem de çok daha kolay olacaktır... Ben şahsen, guild arkadaşlarımla birlikte quest yapıp level alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 22 Kasım 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
levelımızı guildcemi kasacağız yoksa serbestmiyiz?

Kimseyi neden bizden habersiz lvl atladin diye elestiremeyiz di mi? Bu size kalmis bi sey.. sonucta mumkun oldugunca cabuk gelisip guclenmek amacimiz. Ayrica Turkiye'den katilacak insanlari da zorla bizim giridigimiz saate baglayamayiz tabii ki. Onun icin herkes gelisir. Kendi oyun saatine uyan insanlarla beraber takilir. Eno'nun da dedigi gibi, genelde farkli zaman araliklarinda mutlaka birileri olur zaten.

Neyin nasil olacagi, sistemler islemeye basladiktan sonra anlasilir hal alacaktir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkdaemo, 22 Kasım 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
bi ihtimal pve serverinda da GH guild kurulcak mi yoksa sadece pvp server. ben OB de pve de oynadim cunku DAOC ta mordred i peksevmemistim. Bi de hangi zonelar green hangi zone lar red falan bulabulcegim bir yer var mi?

dark yanlız mordred biras farklıydı.Çünkü daoc un oyun anlayışı factionlar arasi savaşı gerektiriyordu biliyorsun(RvR yani).WoW'dada aslinda daoc taki normal serverlardan farki yok pvp serverlarinin adinin pvp olduguna bakma mordred deki gibi ayni factiondan kişiler birbirine saldıramiyor.PvP serverinda bildigimiz Alliance vs Horde savaşlari olacak.Daoc taki pvp serveri gibi değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda emegi gecen herkese tesekkurler. Umarim oyun icerisinde de buyuk basarilara imza atariz. Kurallar kismini okuduktan sonra herhangi bir sorunuz olursa burada yanitlayabiliriz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
[Golden Horde]Berke Xar

[Bu mesaj Befounder tarafından 23 Kasım 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ah be dedem, pk olunmuyo olsa horde'dan da kesilcek cok adam cikiyor :) Artik sansin varsa birkac kisi kesersin hordedan. Olmadi sen uzulme diye ben arada gelir kestiririm kendimi sana :) Halen derim senin alliance'da isin yok, aradigini orada bulamicaksin diye.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
[Golden Horde]Berke Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...