aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 nedir var mı bilen?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hani ortada tlf duruyo. İki yanda robot kul gibi şeyler var, birisi bir düğmeye basıp tlf'yi açıyo, biri SD-CARD çıkartıyo. En son bloetooth kulaklık hediyeli hedesi çıkıyo. İşte o reklam. Ve o reklamın müziği???[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 10 cevap var gereksizleri sildim bir cevap kaldi! aktiftablet her 1 saatde bir uplanmaz topicler, silinmiyolar uplanmayinca korkmayin gereksiz yere mesaj atanlari banlayamiyoruz gecici olarak bolumlerden (saolsun adminimiz) ama mesajlarini silebiliyoruz atmis olmak icin mesaj atmayin madalyaniz olunca kimse size saygi duymicak[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Tam hatırlamıyorum ama bir iki hafta arayla 3 kere falan uplamıştım. Gereksizleri temizlemen ii olmuş ama.. Bunu da sil istersen.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 up[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar