waxwing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 rashit in yeni albümü türkçe punk yapiyorlar bilmiyenler için söyliyim güzel albüm 16 tane parça var ağlama değmez hayat coverı da mevcut albümün içinde alin aldirin destek verelim[hline]Plugged in and ready to fall
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 uzundur para verip kaset filan almadım ama sırf bu adamlara destek için bile alırım.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hava soğuk yağmurlu ört k.çını o.ospu ehu :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Öne çıkan mesajlar