Jukie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ya beler herkeze slm ben bıktım artık kasmktan kas kas bitmio kasıon server kapanıyo falan felan ya sole 7x fln pvp serveri bakım yabancı yada turk yok off ama pvp serverlleride bek ayakta kalmaz acan yok off off ama artık bende kasmak istemiyorum varmı bildiginiz deyicek bi yabancı turk server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 çok şey istiyorsun ama yinede Buraya Tıklamanda fayda var[signature][hline]Herkes düşlerinin, büyüklüğü kadar özgürdür. Hardgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jukie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben oralari coktan gectim su hg de acc alimi acilsa kasarim deyer .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Heryerde Arama Yaparsan Bulabilirsin. Burada Ara Googlede Ara Arada Ara Yani. Elbet Bulursun.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Eger Kapanmayacak BiR Server Arıyorsan Parana Kıycaksın!!! Locusta Oynucan YAda İŞSte Genel Adıyla Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar